![]() |
Komşu Fırın |
![]() |
![]() |
#1 |
Hüzün
|
![]() Komşu FırınKomşu Fırın Bir süredir dikkatimi çeken bir Pastane-Fırın zinciri oluştu ![]() Komşufırın ![]() ünlü markalar kapanıyor ve yerlerine birer birer Komşufırın açılıyordu ![]() Bağdat Caddesinde Suadiye'deki TGI Fridays'i herkes bilir ![]() büyük Franchise Zincirlerinden ![]() yapan bir mekan iken birden kapandı ve yerine Komşufırın açıldı ![]() Güzeldi tabii ilk bakışta yabancı bir zincir yerine yerli malının açılması ![]() bu kadar kısa sürede , bu kadar çok yerde ve bu kadar önemli markaların yerine nasıl açabiliyorlardı ? Kimdi sahibi ? Bunları merak ederken ben ,birden Ataşehir'deki YKB de kapandı, tadilata girdi ve yerine yine Komşıfırın açıldı ![]() Yapı Kredi Bankası, tekrar ediyorum ![]() değil !!! Biraz araştırdım ve kime ait olduğunu öğrendim ![]() Aradan bir kaç gün geçtikten sonra bir Komşufırın'ın önünden sabahleyin geçiyordum ![]() ![]() içeriden 25-27 yaşlarında,muht emelen yeni evli bir çift çıktı ![]() - Günaydın dedim Onlara ![]() çocuk da - Günaydın dedi bana ![]() Ardından -Nasıl? güzel kokuyor içerisi, poğaçalar güzel mi? diye sordum ![]() Çocuk - Biz de ilk kez geldik dedi ![]() Aralık vermeden, -Kimin burası biliyormusunuz ? diye sordum Her ikisi de başlarını iki yana salladılar bilmedikleri için ![]() Ama çocuk hafif tereddütle , -Siz biliyorsunuz galiba dedi ![]() -Evet dedim ve kime ait olduğunu söyledim ![]() Kız şaşkınlıktan elindeki paketi yere düşürdü ![]() aldı ![]() Ve aynı anda Onlar da bana, ben de Onlara teşekkür ettim ![]() Siz de bilmek istermisiniz kime ait olduğunu ? Emine Erdoğan ![]() Teşekkürler Emine hanım Türkiye'ye bu katkınız için ![]() zincir kurmuşsunuz ![]() Alıntıdır ![]() ![]() Vah Ülkemin bunca namuslu ve işsiz halkına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|