|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
affı, büyük, cumhuriyet, çıktı, tarihinin, öğrenci |
![]() |
Cumhuriyet Tarihinin En Büyük öğrenci Affı çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cumhuriyet Tarihinin En Büyük öğrenci Affı çıktıCumhuriyet tarihinin en büyük öğrenci affı çıktı TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhuriyet tarihinin en büyük öğrenci affı kabul edildi ![]() ![]() ![]() TBMM Genel Kurulu'nda, Torba Tasarı'nın 7 ![]() ![]() ![]() Genel Kurul'da kabul edilen maddeye göre; yükseköğretim kurumlarında hazırlık dahil bütün sınıflarda, intibak, ön lisans, lisans tamamlama ve lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerden, her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler, kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 5 ay içinde ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvurabilecek ![]() ![]() Tarih sıralaması yok, terör suçlarına af yok Yükseköğretim kurumlarına dönüş yolunda tarih sınırlaması getirilmedi ![]() ![]() Kabul edilen maddeye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı eğitim kurumları ile Polis Akademisi ve bağlı yüksek öğretim kurumlarında eğitim görürken ilişiği kesilenler de YÖK'ün uygun gördüğü yükseköğretim kurumlarına intibak ettirilecek ![]() ![]() ![]() ![]() ANKA/Cumhuriyet
![]() |
|