![]() |
Biraz da Gülelim:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Biraz da Gülelim:))Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu ![]() "İçeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin?Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım?" Adamcağız uzun uzun düşünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz ![]() Melek tekrar sorar: "Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?" Adam hemen atılır gururla: "Yaptım, tabii!" "Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş?" Adam anlatmaya baslar: "Ben futbol hakemiydim ![]() bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetiyordum ![]() dakikasinda Trabzon aleyhine penalti çaldim ![]() "Vay canına, gerçekten cesurmussun sen, hadi geç bakalim!" der melek ![]() Cennetin kapıları açılır ![]() merak eder: "Ne zaman olmustu bu maç?" Adam yanıtlar: "Aşağı yukarı üç dakika oluyor biteli ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|