![]() |
Emülsiyon Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Emülsiyon Nedir?Emülsiyon: Birbiri içerisinde çözünmeyen (su ve yağ gibi) iki sıvının, her ikisine de yönelimi olan üçüncü bir madde tarafından koloidal bir yapı içerisinde süspansiyon halinde tutulmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: “Sığır Eti Emülsiyonlarının Bazı Özelliklerine Sodyum Kazeinat ve Yağsız Süttozunun Etkisi”, İbrahim KARAYEL, Mustafa KARAKAYA, Gıda (2000) 25 (3); 185-191
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|