|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlayışı, atatürk’e, atatürk’ün, ders, dindar, dinin, göre, kitaplarında, laiklik, peygamber, yönü, önemi |
![]() |
Ders Kitaplarında Bundan Böyle Atatürk’ün Dindar Yönü, Laiklik Anlayışı, Atatürk’e Göre Dinin önemi ve Hz. Peygamber Il |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ders Kitaplarında Bundan Böyle Atatürk’ün Dindar Yönü, Laiklik Anlayışı, Atatürk’e Göre Dinin önemi ve Hz. Peygamber Il2011- 2012 yılında Ortaöğretim (9,10,11 ve 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değişikliklerle ilgili ilk resmi adım atıldı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitabında yapılması öngörülen ve kamuoyunda uzun süredir tartışılan değişikliklerle ilgili ilk resmi adım atıldı ![]() Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Talim Terbiye Kurulu´na başvurarak 220 sayfadan oluşan raporu sundu ![]() ![]() ![]() Kitaplar, 30 Haziran 2011´de toplanacak Talim Terbiye Kurulu onayı ile yürürlüğe girecek ![]() Ortaöğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi (9, 10, 11 ve 12 ![]() ![]() ATATÜRK´ÜN DİNDAR YÖNÜ Öğretim Programı din dersinin vizyonu, “21 ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUDİZM DE VAR İslamiyet dışında, Hıristiyanlık, Yahudilik, Hinduizm, Budizm gibi dinlerde namaz, oruç, hac, dua, kurban ve sadaka kavramları da işlenecek ![]()
![]() |
|