Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
1848, 1916, bavyera, fürstenried, kralı, münih, otto, şatosu

Otto I (Münih 1848 - Fürstenried şatosu 1916), Bavyera Kralı

Eski 01-18-2011   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Otto I (Münih 1848 - Fürstenried şatosu 1916), Bavyera Kralı



Otto I (Münih 1848 - Fürstenried şatosu 1916), Bavyera kralı


OTTO I (Münih 1848 - Fürstenried şatosu 1916), Bavyera kralı (1886-1913), Ma-ximilian ll'nin oğlu Kardeşi Ludwig II gibi akıl hastasıydı 1886'da kardeşinin yerine tahta çıktıysa da, yaşamının geri kalan bölümünü Fürstenried şatosunda kapatılmış olarak geçirdi Babası Leopold' un ölümünden (1912) beri naiplik yapan yeğeni Ludwig III yararına tahttan indirildi (1912)

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.