Forumsinsi Üyelerinin Ayakkabıları |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Forumsinsi Üyelerinin Ayakkabıları___Şengül___ ![]() __[KAPLAN]__ ![]() __Puslu__ ![]() __Mate__ ![]() __90burcu:D__ ![]() __ctn_86__ ![]() __Virüs__ ![]() __Tatia_27__ ![]() __Rahatsız__ ![]() __Rebellious23__ ![]() __Gözyaşı__ ![]() __Kardeşim(J_Terry)__ ![]() __Yosun_26__ ![]() __Angelesdream__ ![]() __Asyaland__ ![]() __Ergenekon_Gs_48__ ![]() __Ergenekon__ ![]() dier arklar kusura bakmasınlar:) |
|
|
|
#4 |
|
Ergenekon
|
Ayakkabı dağıtılıyor diye duydum, yoldan dönüp geldim, hemen verin benimkileri, ortalığı ayağa kaldırırm valla 44 numarasından olsun rengi uygun, teşekkürler şimdiden![]()
|
|
|
|
#6 |
|
ctn_86
|
güzel olmuş burcu tşkler ![]() ![]() ama ben hiç beğenmedim ayakkabımı![]() ![]() aşkolsun en kötüsünü bana vermişsin :)
|
|
|
|
#8 |
|
angelesdream
|
walla nankörlük gibi olmasında kaktüs gibi bee:))neyse düşünmen yeter burcucum:9saolasın |
|
|
|
#10 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
NEE ONLAR YAFFF kaç numeroo ![]() ![]() ![]() ![]() olcekmikii![]() ben düs tabanım hee![]()
|
|
#11 |
|
mate
|
:))))) çok güzeldi banada bebe ayakkabısı olmuş en şirini benimki galiba en güzeli seninki :)))) teşekkürler burcucumm |
|
|
|
#12 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ahuahuahaa hepsi cok quzeL yaww TesekkurLEr ßurcu quzeL hediyeLErin icin:) mate seninkiLEr en sekeri qerceKten ßeßek ayakkaßıLarı :)) yaLnız ßenimkiLer ayakkaßı mı yokSa oyuncak araßa mı pek seciLmiyor trene de ßenziyor ama oLsun :))~~ |
|
|
|