Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklanıyor, kpss, sonuçları

KPSS Sonuçları Açıklanıyor

Eski 12-22-2010   #1
Şengül Şirin

KPSS Sonuçları Açıklanıyor

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof Dr Ali Demir, 28 Kasımda yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim-Ön Lisans Sınavı sonuçlarının gelecek hafta açıklanmasının planlandığını bildirdi

Demir, sınavla ilgili değerlendirme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti Sınava 2 milyon 419 bin 778 adayın katıldığına işaret eden Demir, sonuçların ''2010 yılı bitmeden adaylara duyurulacağını'' söyledi

ÖSYM, Temmuz 2010'da yapılan KPSS'de soruların sızdırıldığı iddiası nedeniyle 26 Eylül 2010 tarihinde yapılması planlanan 2010 KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans Sınavı'nı 28 Kasımda düzenlemişti Sınava, ortaöğretim mezunu 1 milyon 809 bin 154, ön lisans mezunu 610 bin 624 aday olmak üzere toplam 2 milyon 419 bin 778 aday katılmıştı

star

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com