![]() |
Bu Yükü Neden Taşıyorum Deme...... |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Bu Yükü Neden Taşıyorum Deme......Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı ![]() Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katildi ![]() Tırmanacakları yere vardıklarında, neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karsılarına ![]() Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi ![]() İpi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı ![]() Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslenebileceği bir oyuk buldu ![]() ![]() Orada asili dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek İpi gevşetiverdi ![]() lensinin düşmesine neden oldu ![]() Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı ![]() Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu ![]() lensini bulması için Allah´a dua edebilirdi yalnızca ![]() ![]() Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı ![]() "Allah´ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün ![]() Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun ![]() ![]() Patikalardan yürüyerek aşağı indiler ![]() üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler ![]() İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mi?" diye bağırdı ![]() Brenda´nın sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti ![]() Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı: "Allah´ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum ![]() Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar ağır ![]() Ama istediğin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım ![]() ![]() ![]() "BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|