Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıköğretime, erecek, kasımda, kayıtlar, sona

Açıköğretime Kayıtlar 26 Kasım'da Sona Erecek

Eski 11-04-2010   #1
Şengül Şirin

Açıköğretime Kayıtlar 26 Kasım'da Sona Erecek

Açıköğretime kayıtlar 26 Kasım'da sona erecek

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerinde 25 Ekimde başlayan internet başvuru ve kayıt işlemleri 26 Kasımda sona erecek

AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, internet başvuru ve kayıt işlemleri kapsamında meslek yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanların ''dikey geçiş'', 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilenlerin ''ek yerleştirme'', açık veya örgün yükseköğretim programlarından mezun olanlar ile örgün yükseköğretim programlarında öğrenci olanların ''ikinci üniversite'', 4 yıllık fakültelerden ön lisans diploması alarak ayrılanların ''lisans tamamlama'' ve ''okul öncesi öğretmenliği lisans tamamlama'' işlemleri yer alıyor
25 Ekim-26 Kasım tarihleri arasında AF BAVURU adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilen sistemde, ayrıca ''lisans öğrenimine hazırlık programında başarılı olup fakültelerinin 3 sınıfına kayıt'' hakkı kazananların kayıt işlemleri de 25 Ekim-24 Aralık tarihleri arasında yapılacak

Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzu ile öğrenci kılavuzuna Anadolu Üniversitesi adresindeki ''Açıköğretim'', ''Kılavuzlar'' linkinden ya da AF BAVURU internet başvuru sitesinden ulaşabilecekler
Adayların kılavuzda ve internet başvuru sitesinde açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak kaydın son günlerini beklemeden illerinde bulunan AÖF bürosuna başvurmaları ve 25 Ekim–26 Kasım tarihleri arasında kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor Adaylar, AÖF bürolarına 4441026 nolu telefondan ulaşabilecek Belirtilen kayıt tarihlerinden sonra kayıt yapılamayacak ve mazeret kabul edilmeyecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com