![]() |
Yeni Atamalar Ne Zaman?30 Bin Öğretmen Atanacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yeni Atamalar Ne Zaman?30 Bin Öğretmen Atanacak30 bin öğretmen adayı, ÖSYM’nin KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı sonuçları açıklamasını ve MEB’in atamalarını yapmasını bekliyor
![]() ![]() 30 Bin Öğretmen Atanacak Milli Eğitim Bakanlığının 30 bin öğretmen atamasını, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı sonuçları açıklandıktan sonra kasım sonu veya aralık başında yapacağı bildirildi ![]() MEB yetkilileri sınav sonuçları açıklandıktan sonra ÖSYM’nin bakanlığa sınava girenlerin sayısını ve aldıkları puanları bildireceğini, bu aşamadan sonra illerden öğretmen ihtiyaçlarına ilişkin kontenjanların isteneceğini belirtti ![]() Yetkililer, hangi branşta kaç öğretmen alınacağını ve öğretmenlik branşlarının taban puanlarının yeniden belirleneceğini ifade ederek, daha sonra adaylara başvuru duyurusu yapılacağını söyledi ![]() Yetkililer, tüm bu işlemler göz önüne alındığında öğretmen atamalarının Kasım sonu veya Aralık başında yapacağı kaydetti ![]() Bu arada dün YÖK Başkanı Prof ![]() ![]() ![]()
![]() |
|