![]() |
Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıSüper Lig'de Bursaspor'u takibini sürdüren Trabzonspor, peş peşe 4 ![]() ![]() ![]() Bu sezon deplasmanda ilk kez kalesinde gol gören Karadeniz Fırtınası; Konyaspor karşısında geriye düşmesine rağmen Umut ve Egemen'le kazandı; liderin puan kaybettiği haftada zirveye bir adım daha yaklaştı: 1-2 -NOTLAR- Konyasporlu taraftarlar, maraton tribünün üstünde ''Güçlü Türk Halkını ve Çevik Kuvvetimizi Hiçbir Güç Yıkamaz'' yazılı dev bir pankart açıp ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' ve ''Polise uzanan eller kırılsın'' şeklinde sloganlar atarak dün İstanbul'da gerçekleşen saldırıya tepki gösterdi ![]() Maçın son dakikalarında Konyasporlu taraftarlar yönetim ve Ziya Doğan'a tepki gösterdi ![]() İLK YARIDAN DAKİKALAR 4 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 23 ![]() ![]() 24 ![]() ![]() 29 ![]() 33 ![]() ![]() 44 ![]() ![]() 55 ![]() ![]() ![]() ![]() 70 ![]() ![]() 76 ![]() ![]() 84 ![]() ![]() 90 1 ![]() ![]() Karşılaşma, 2-1 bitti ![]() KONYASPOR: 1-2 :TRABZONSPOR Stat: Atatürk Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz Konyaspor: Orkun, Basem Abbas, Erdinç, Hakan, Kere, Emre, Serkan, Mehmet, Grajciar, Dockal, Tazemata Trabzonspor: Onur, Ferhat, Egemen, Glowacki, Serkan, Barış, Engin, Selçuk, Burak, Jaja, Umut
![]() |
![]() |
Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıSöylenmeden edemiyeceğim,Trabzonspor da Burak oynamaya devam ettiği sürece bizim başka sıkıntıya ihtiyacımız yok,Teofilo gibi birini kaçırıyorlar bu arkadaş hala sahada anlamıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha Yaklaştı |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Trabzon Zirveye Bir Adım Daha YaklaştıBu maç açıkca santrafor ihtiyacımız olduğunu ve Umut'un bu pozisyon için katiyen yeterli olamayacağını bir kez daha gösterdi ![]() ![]() ![]() Umarım haftaya daha dikkatli ve keyifli bir futbol sergileriz ![]() |
![]() |
![]() |
|