![]() |
Erkekler ve Oyuncakları(!) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Erkekler ve Oyuncakları(!)Silahları hiç sevmem oyuncak bile olsalar hatta buna su tabancaları da dahil ![]() ![]() Her ne kadar oğluşumu bu tür oyuncaklardan uzak tutmaya çalışıp neden sevmediğimi açıklamış olsamda merak ediyor ve oldukça ilgili oyuncak tabancalara ve bir şekilde tanıştı oğlum ilk oyuncak tabancayla ![]() ![]() Asansörde komşum ve oğlumdan biraz küçük oğluyla karşılaştık geçenlerde, oğlanın elinde oyuncak tabanca var bu arada aralarındaki diyalog aynen şu; Tuna(benim oğlum):Ama silahlar çirkindir(ilk cümlesi) Ahmet(komşumun oğlu):Bak burdan basılıyo ![]() ![]() ![]() T:(Bu arada dikkatle bakıyor, inceliyor)Ama bunların gerçeği insanlara zarar veriyomuş , bakiyim bir A: ![]() ![]() ![]() T:Annem ve ben hiç sevmiyoruz silahları silahlar güzel değil ki hem A:Kötü kötü bakar T:Annem hiç sevmiyo zaten Asansörden inerken komşum der ki; Haklısınız aslında almamak lazım anlatmak lazım Eve gelinir oğlumun ilk sözü:Anne bana o zaman su tabancası al ![]() ![]() Kıyamam ya napsam ki(içimden tabi) Ben:Oğlum yaz gelsin bakarız bi şimdi havalar soğuk oynanmaz ki hem su tabancasıyla ben sana araba alıyim,hani o geçen gün beğendiğinden olur mu? Konu tatlılıkla kapanır ![]() ![]() Yani demem o ki erkek çocukları illa ki şu oyuncak silahlara meraklı mı olur genlerde mi var yani? Silahı bir güç göstergesi olarak algılasın istemiyorum ben oğlumun, hümanist biri olsun istiyorum hem ![]() ![]() (alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() angeles keşke konuyu erkekler bölümünde açsaydın ![]() ![]() ![]() neyse gerçekten çok güzel bi yazı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
rebellious23
|
![]() tabiki silahla oynayacak bebeklemi oynasın o çocuk pısırık bişi olur kesin :))) emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|