Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, köleler

Köleler Ve Cin:)

Eski 03-16-2007   #1
angelesdream
Icon7

Köleler Ve Cin:)

arkadaşlar inanın konuyu nereye koyacağımı şaşırdımsonra buraya koymaya karar werdım

Kölelik zamanında siyah köleler bir çiftlikten kaçarken sihirli bir lâmba bulmuşlar ve içinde bulunan cini lâmbadan çıkarmışlar Cin 10 siyah köleye : “Dileyin benden ne dilerseniz Yalnız birer dilek dileme hakkınız var!” demiş 1 siyah “Beyaz olmak istiyorum” demiş, olmuş 10 beyaz tebessüm etmeye başlamış 2 siyah da beyaz olmak istediğini söylemiş, olmuş 10 siyah gülümsemeye devam etmiş 3 siyah da beyaz olmayı dilemiş ve olmuş 10 siyah kıkırdamaya başlamış 4 siyahın da isteği aynı olmuş 10 siyah gülmeye devam 5,6,7,8 derkeeen 9 siyah da beyaz olma yönünde dilek hakkını kullanmış Sıra 10 siyaha gelmiş; ama adam yerlerde Gülmekten konuşamıyor Cin isteğini sormuş ona Adam nefes almaya fırsat bulduğu bir ara isteğini zorlukla belirtmiş: “Hepsinin tekrar siyah olmasını istiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-20-2007   #2
jojo'slover

hehee ben olsam adamı ödürürdüm yaasaol ablacım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-12-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
jojo'slover tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hehee ben olsam adamı ödürürdüm yaasaol ablacım
Kesinlikle :D :D

Teşekkürler angelesdream :D :D

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com