![]() |
Savannah'ın Gölgeleri Serisi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Savannah'ın Gölgeleri Serisi“Şüpheci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Publishers Weekly “Savannah'ın Gölgeleri serisine Anita Blakes fanları gerçekten âşık olacak ![]() Deborah Smith, New York Times çok satan yazar “Yeni bir yazar olması bakımından çok iyi bir çıkış…” The Book Club Forum “Karanlık, çekici, oldukça erotik; Raven Hart ustaca yazılmış bu hikâyede bu destekleri kullanır ![]() L ![]() ![]() “Bütün vampir âşıklarına bu kitabı öneriyorum ![]() Rosie Bindra, Romanca Junkies “Edepsiz ve hoş! Kitabı bu yönleriyle sevdim! ![]() ![]() ![]() Shannon Johnson, Heart Dergisi *** ![]() Sır / İntikam Hiç Bu Kadar Tatlı Olmamıştı Eski Dünya'dan gelen ve William'ı yok etmeye çalışan acımasız vampir Reedrek'in yenilmiş olmasına rağmen hâlâ takipçileri vardır; ve istedikleri şey her tür imkânın kullanılacağı bir savaştır ![]() ![]() ![]() Kan emicilerden oluşan bu kötücül gruba karşı koyabilmek için, William bir vampir imparatorluğu kurar ve yakın maiyetine yakışıklı Jack; William'ın yeni dönüştürdüğü sonsuzluk eşi, şehvetli Eleanor; ve Werm adında yeni dönüştürülmüş bir vampir heveslisi de dâhildir ![]() ![]() 'Heyecanlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Publishers Weekly- 'Gerçek bir tehdit ![]() ![]() -Fresh Fiction- 'Egzotik ve heyecan verici bir gerilim ![]() -Futures Mystery Antoloji Dergisi- 'Okurken sayfalardan yükselen sıcaklığı neredeyse hissedebiliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() -Curled Up- İlk kitap 'Cazibe' ile doruk noktasına ulaşan macera 'Sır' ile dozu artan heyecan, şehvet ve eğlenceyle doludizgin devam ediyor ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) *** ![]() ÖPÜCÜK Savannah'ın en güçlü vampiri William sevgili karısı ve oğlunun ölümleri için yas tutarak beş asır geçirdi ![]() Yardımcısı Jack, baştan çıkarıcı eski kız arkadaşı ve asi kurtadam sürüsüyle uğraşırken William daha büyük bir tehditle başa çıkmak zorunda ![]() “Bütün kıtayı kana bulamayı! ” Savannah'da sular durulmak bilmiyor… Dizinin 3 ![]() *** ![]() İhanet(Ve Cehennnemin Kapıları Aralanıyor ![]() ![]() ![]() Savannah'nın en güçlü kan emicisi, güneyli aristokrat William Cuyler Thorne, şehvetini ve susuzluğunu bastırırken ve şehrin insan nüfusunu gerçek kötülüğe karşı korurken asırlar geçirdi ![]() ![]() ![]() Bütün vampirleri yok edecek güçlü bir Maya tanrıçasıyla ilgili mahşerimsi bir antik kehanet yeniden ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) *** İntikam Jack McShane ; aşık, katil,baştan çıkarıcı , aile babası ve bir vampirdir ![]() ![]() ![]() St ![]() ![]() ![]() ![]() Jack McShane’nin dünyasına hoşgeldiniz ![]()
![]() |
|