![]() |
Ateşte Yeşerdim -Halit Ertuğrul |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ateşte Yeşerdim -Halit ErtuğrulATEŞTE YEŞERDİM
ATEŞTE YEŞERDİM -Halit Ertuğrul Geniş bir okuyucusu olan tanınmış bir yazarın hayatından önemli sahnelerin de yer aldığı bu kitap; her insana ibret olacak kadar şaşırtıcı düşündürücü ve duygu yüklü konulardan oluşmaktadır ![]() Bütün olumsuz şartlara rağmen azmin ümidin ve fedakârlığın sonunda elde edilen başarı herkese örnek olması niyetiyle kaleme alınmıştır ![]() Yürekleri titreten bu amansız yaşam mücadelesi çaresizlik içinde çareyi dert içinde dermanı anlatmaktadır ![]() Bu hayat öyküsünde sabır azim umut ve ihanet birbirine karışmıştır ![]() ![]() Her anı çileyle dramla ve gözyaşıyla sulanan bu yaşam serüveninde dayanılmaz çırpınışlar yürekleri burkmakta ve duyguları şaha kaldırmaktadır ![]() En ağır şartlarda bile “nasıl başarıldığını” anlatan bu eser; hayata küsen başarısızlığı kabullenen ve ümidini yitiren her insana yeni bir ümit ve şaşmaz bir rehber olacaktır ![]() Dayanabilen yüreklere…
![]() |
|