![]() |
Kanlı Mavi Marmara / M. Şefik Dinç |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kanlı Mavi Marmara / M. Şefik Dinç130 sayfadan oluşan 'Kanlı Mavi Marmara' adlı 10 TL etiket fiyatıyla bugün raflardaki yerini aldı ![]() Kanlı Mavi Marmara / M ![]() Filistin'e yardım götüren Mavi Marmara gemisinde bulunan Gazeteci Şefik Dinç'in tanık olduklarını yazdığı 'Kanlı Mavi Marmara' aldı kitap bugün okuyucuyla buluştu ![]() ![]() "Yükümüz İnsani Yardım Rotamız Filistin" sloganıyla yola çıkan ve 31 Mayıs sabahı İsrail'in düzenlediği operasyonla durdurulan yardım filosundaki yolcu gemisi Mavi Marmara'da 9 kişi hayatını kaybetmiş 50'den fazla kişi de yaralanmıştı ![]() ![]() Şefik Dinç yolculuğun başladığı ilk andan İstanbul'a gelişine kadar yaşadıklarını ve tanık olduklarını 'Kanlı Mavi Marmara' adıyla kitaplaştırdı ![]() ![]() ![]() ![]() Kitapla ilgili kısa bir bilgi veren Dinç muhabir olarak Mavi Marmara'nın mesleki açıdan önemli bir deneyim olduğunu belirterek "Gazeteden Filistin’e yardım götürecek gemi filosuna öncülük edecek ve içerisinde yolcuların olduğu gemiyle gideceğim söylendiğinde itiraf etmek gerekirse bir muhabir olarak heyecanlandım ![]() Mesleki olarak benim için önemli bir deneyim olan Mavi Marmara gemisinde çektiğim fotoğrafları getirebilmiş olmanın mutluluğunu ve keyfini de yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|