Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşksız, erden, gömülür, korkaklar, şule

Korkaklar Aşksız Gömülür - Şule Erden

Eski 10-12-2010   #1
Şengül Şirin

Korkaklar Aşksız Gömülür - Şule Erden

Tuhaf rastlantılar geleceği bilen falcılar İhtiyaç duyduğumuz anda arayan dostlar Sevgiliyle aramızdaki telepati Hislerimiz şarkı sözlerida ya da bir kitapta buluşumuz Tanımadığımız insanların hayatımıza yön veren cümleleri İşte Şule Erden’in ilk kitabı… içgörülerimiz Tanrı’ya sorduğumuz sorunun cevabını bir filmde

Yüzlerce yıldır herkes Aşk’ı konuştu Bu kitapta ilk kez Aşk konuşuyor! Yaşamda çok fazla mucizeyle karşılaştığımızı düşünürüz Onlarca garip tesadüf ve kesişme… İnsanın cevabını bulamayacağı sorularıyla kendini hırpaladığı anlar vardır Her yeni soruyla kontrat yenilediğimizi düşünürüz dünyadaki ikametimiz için Oysa cevap veren soru beklemez bazen Yaşatır şaşırtır buluşturur

Bir romandan ne bekliyorsanız unutun!

İşte yazarın kendi ağzından çarpıcı ve etkileyici değerlendirmeler:

Mutluysanız eminseniz cevap aramıyorsanız kendi sorularınızdan kaçıyorsanız mucizelerinizden ve aşktan korkuyorsanız bu kitabı elinizden bırakın! Anlatacaklarımla ilgili sorumluluğu kabul ediyorsanız artık başlayabiliriz! Üçe kadar sayın!

Bu benim hikâyem değil biliyorum!
Yazılmış tarihimin kayıp sayfaları nerede?

Yaşam yalnızca bu uyum kurallarından ve standart sapmalardan ibaret mi?

Henüz tanışmadığım bir silueti özlüyorum!
Neden hiçbir sahneye ait hissedemiyorum?

Genç İndigo
Gerçek hikâyesine ve aşkının kayıp siluetine mucizelerle meleklerle
ve tesadüflerle yol alıyor Ve finalde onu büyük bir sürpriz
bekliyor AŞK sizinle olsun

Şule Erden
Sabah Grubu’nda uzun yıllar dergi yazarlığı ve editörlüğü yaptı She Cosmogirl Arena gibi dergilerde aralıklı olarak çalıştı Trend Setter Dergisi Vizyon Dergisi Yenibinyıl Gazetesi Pazar Keyif Eki Esquire Dergisi ve çeşitli web sitelerinde yazarlık yaptı Daha sonra kendi kurduğu Zion Creative Workshop adlı ajansta reklamcılık yapan yazar ayrıca Jingle’lar hazırladı söz yazarlığı ve elektronik müzik yapımcılığı ile uğraştı “Aykırı Sanat” “Koridor” gibi edebiyat dergilerinde şiirleri yayınlandı Şu an “NarYazı Dizi İşleri” adlı Yazı Grubu’nda senaryo ve metin yazarlığı yapan Erden aynı zamanda ikinci kitabını hazırlıyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com