![]() |
Korkaklar Aşksız Gömülür - Şule Erden |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Korkaklar Aşksız Gömülür - Şule ErdenTuhaf rastlantılar geleceği bilen falcılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzlerce yıldır herkes Aşk’ı konuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir romandan ne bekliyorsanız unutun! İşte yazarın kendi ağzından çarpıcı ve etkileyici değerlendirmeler: Mutluysanız eminseniz cevap aramıyorsanız kendi sorularınızdan kaçıyorsanız mucizelerinizden ve aşktan korkuyorsanız bu kitabı elinizden bırakın! Anlatacaklarımla ilgili sorumluluğu kabul ediyorsanız artık başlayabiliriz! Üçe kadar sayın! Bu benim hikâyem değil biliyorum! Yazılmış tarihimin kayıp sayfaları nerede? Yaşam yalnızca bu uyum kurallarından ve standart sapmalardan ibaret mi? Henüz tanışmadığım bir silueti özlüyorum! Neden hiçbir sahneye ait hissedemiyorum? Genç İndigo Gerçek hikâyesine ve aşkının kayıp siluetine mucizelerle meleklerle ve tesadüflerle yol alıyor ![]() ![]() ![]() bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Şule Erden Sabah Grubu’nda uzun yıllar dergi yazarlığı ve editörlüğü yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|