Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emine, etme, ihanet, olur, senlikoglu

Emine Senlikoglu - Ne Olur İhanet Etme

Eski 10-12-2010   #1
Şengül Şirin

Emine Şenlikoğlu

MEKTUP YAYINLARI

Bunlar kadar vahşi insan düşünemiyorum Nasıl yazarlar bunu Davut nasıl yazarlar? Bir türlü inanamıyorum
- Aşkolsun Tuğba İslam düşmanlarının yapamayacağı kötülük yapamayacağı yalan ve iftira var mı ki sen onlardan

Bu kitap roman tekniğine uygun olmayan ama konu bakımından -okuyanlara göre- harika bir “Roman”
Neden harika?
Yazılış hikayesinden de anlaşılır
Birbirini seven iki genç vardır Erkeğin âilesi kızı istemedi Gençlerin acısı çok büyüktü Onların durumuna şahit oluyordum Müstehar isim kullanayım erkeğin adı Cemal kızın ismi Fatma

Cemal’le Fatma’nın hikayeleri çok uzun Önceleri Fatma Cemal’le evlenmeyi hiç istemiyordu Fakat Cemal Fatma’nın peşini bırakmadı Her gün telefon mektup hediye haber Cemal’in gözyaşları Fatma’yı Cemal’e âşık etti Evlenme teklifini kabul etti Evlilik günlerini bile kararlaştırmışlardı Fakat ilginç bir şey oldu Fatma hiç ummadığı bir günde Cemal’in evlendiğini duydu Fatma aylarca yıllarca kendine gelemedi
Bu olay beni çok üzmüştü

Romanı yazarken hâlâ o genç kızın yaşadığı şoku unutmamıştım Başka olaylar hem de iç içe önemli olaylar vardı Ne olur ihanet etme aslında bir rutuşla uzun bir dizi olabilecek özellikte bana göre Tabiî ki kuzguna yavrusu şahin görünürmüş ata sözünü de gözardı etmiyorum

Emine Senlikoglu

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com