|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümü, mühendisliği, puanları, taban, tekstil |
![]() |
Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban PuanlarıÜniversitelerin Tekstil Mühendisliği Puanları
![]() ![]() ![]() Tekstil Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tekstil Teknolojileri Ve Tasarımı Fakültesi Tekstil Mühendisliği 433 ![]() EGE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 359 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 346 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 337 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 310 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 300 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 296 ![]() NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 289 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 275 ![]() KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 272 ![]() KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İngilizce) 180 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 180 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]() İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (%50 Burslu) 180 ![]()
![]() |
|