![]() |
Gazetecilik Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Gazetecilik Bölümü Taban PuanlarıGazetecilik Bölümü Üniversite Yerleştirme Puanları
![]() ![]() ![]() Gazetecilik Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (Burslu) 491 ![]() YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (Başarı Burslu) 451 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 403 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 402 ![]() EGE ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 398 ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 393 ![]() AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 392 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (İkinci Öğretim) 392 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 390 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 388 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (İkinci Öğretim) 386 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (Burslu) 384 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 383 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 380 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik 379 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (İkinci Öğretim) 379 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (İkinci Öğretim) 370 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (İkinci Öğretim) 369 ![]() İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (%50 Burslu) 358 ![]() BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (%50 Burslu) 339 ![]() YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (Destek Burslu) 331 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Gazetecilik (%25 Burslu) 180 ![]()
![]() |
|