Maden Mühendisliği Bölümü Taban Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Maden Mühendisliği Bölümü Taban PuanlarıMaden Mühendisliği Bölümünün Üniversite Puanları
Maden Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır Maden Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler Ancak Maden Mühendisliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz![]() Maden Mühendisliği 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 429 097İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Maden Fakültesi Maden Mühendisliği 389 605HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İngilizce) 366 542İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 351 665DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 328 392ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 320 702KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 298 087SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 287 607ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 287 189ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 277 374KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 273 645AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 265 450ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 263 614İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 259 402DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 259 322DİCLE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 258 588NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 255 985SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 252 477CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 246 757SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 235 394DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 231 288CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 227 409ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 213 357SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000
|
|