Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, elizabeth, gilbert, sev

Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert

Eski 10-10-2010   #1
Şengül Şirin

Pegasus Yayıncılık
· Basım Tarihi : 08 - 2010
· ISBN : 9944009904
· Etiket Fiyatı : 2500 TL

- Kitap Hakkında -

Ye Dua EtSev bu olağanüstü kitabı çok sevdim Hillary Clinton Bugünlerde sokakta gördüğüm kadınların neredeyse hepsinin elinde Ye Dua Et Sev`i görüyorum Elizabeth`i programıma çıkarmak için oldukça sabırsızlanmıştım Oprah Winfrey Bu Sürükleyici ve cezbedici gezi anısındagazeteci Liz Gilbert bir yıllığına İtalyaHindistan ve Endonezya`yı kapsayan bir yolculuğa çıkar Şanslıyız ki öğrendiği şeyleri Kendimize katabiliriz Marie Claire Müthişilgi çekicizekice ve yüksek derecede keyif veren bir anı romanı

Mutlaka Okuyun Time Otuzlu yaşlarının başında Elizabeth Gilbert modern bir kadının isteyebileceği her şeye sahipti iyi bir eş şehre uzak büyük bir ev başarılı kariyer fakat tatminndonezya Adalarında dünyevi hazlar ve ilahi yücelik arasındaki dengeYakın zamanda Elizabeth Gilbert gibi iyi bir yazar daha tanımış değilim Gilbert'in kitabı zeka neşe ve konuşma diline özgü tartışmasız bir canlılık ile yüklü THE NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

Alıntıdır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com