![]() |
Bir Gün - Bir Gün David Nicholls |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bir Gün - Bir Gün David NichollsBir Gün Bir Gün David Nicholls Pegasus Yayıncılık Basım Tarihi : 05 - 2010 ISBN : 978-605-4263-60-8 Sayfa Sayısı : 536 Çevirmen : Nalan Işık Çeper Yirmi Yıl İki İnsan Bütün hayatınızı aradığınızın tam önünüzde olduğunu fark etmeden yaşayabilirsiniz ![]() “Seni kırkında hayal edebiliyorum” dedi sesinde bir imayla ![]() ![]() Genç adam gözlerini açmadan gülümsedi ![]() ![]() Bu kitabı sevmeyecek bir kişi dahi düşünemiyorum ![]() ![]() Tony Parsons “Daha ilk sayfalarında tutulacaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() Psychologies “Yıllardır okuduğum en iyi roman ![]() ![]() ![]() Jenny Colgan “En yakın kitapçıya gidin Bir Gün romanını alın ve 2010'u edebiyat dünyasında fırtına yaratan bu kitabı okumadan geçirmeyin ![]() Daily Record “Enfes bir aşk hikâyesi ![]() ”Sunday Herald “Harikaharika bir kitap… Siz okurken eriyip gidiyor ![]() ”The Times “Olağanüstü bir şekilde sürükleyici ![]() ![]() ![]() ” Nick Hornby “Harikuladeydi… Bu kitabı yazmış olmayı dilerdim ![]() ”Marian Keyes “Bu yazın okunmazsa olmaz'ı olmayı hak ediyor ![]() ”News of the World “Bir Gün'ün kaderinde modern bir klasik olmak var ![]() ”Daily Mirror
![]() |
|