|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölümü, fizik, puanları, puanları or 2010, taban, tavan, yılının, öğretmenliği |
![]() |
Fizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları/2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları/2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban PuanlarıFizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları Fizik Öğretmenliği Bölümünün Üniversiteye Giriş Puanları Fizik Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() 2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 439 ![]() ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 402 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 358 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 334 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği (Almanca) 320 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 320 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 311 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 311 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 305 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 293 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 290 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 288 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 276 ![]() AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Fizik Öğretmenliği (Burslu) 276 ![]() AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Fizik Öğretmenliği 180 ![]()
![]() |
|