![]() |
Türkçe Öğretmenliği 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Türkçe Öğretmenliği 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin Türkçe Öğretmenliği Puanları
Türkçe Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Türkçe Öğretmenliği 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 475 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 473 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 470 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 463 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 455 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 454 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 453 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 449 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 449 ![]() MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 446 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 446 ![]() AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 445 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 445 ![]() MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 444 ![]() İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 444 ![]() MUĞLA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 442 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 441 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 441 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 441 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 440 ![]() HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ Hakkari Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 439 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 439 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 439 ![]() NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 438 ![]() AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 438 ![]() CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 438 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 437 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (%50 Burslu) 437 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Gaziantep Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 436 ![]() FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 436 ![]() MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 435 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 434 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 433 ![]() FIRAT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 433 ![]() AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 432 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 432 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 432 ![]() KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 431 ![]() ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 431 ![]() AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 430 ![]() ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 430 ![]() KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 430 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 430 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 430 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 430 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 429 ![]() MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 429 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 428 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 428 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 427 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 427 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 426 ![]() KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 425 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 425 ![]() MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 424 ![]() GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 423 ![]() ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 423 ![]() KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 423 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 422 ![]() MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 421 ![]() ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 420 ![]() KAFKAS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 420 ![]() MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 419 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 418 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 417 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 417 ![]() CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 417 ![]() UŞAK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416 ![]() ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416 ![]() İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416 ![]() AMASYA ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 416 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 415 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 413 ![]() AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 412 ![]() AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 411 ![]() ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) 410 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği (%25 Burslu) 400 ![]()
![]() |
|