|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, bölümü, jeofizik, mühendisliği, puanları, puanları or üniversitelerin, taban, yılı |
![]() |
Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Jeofizik Mühendisliği PuanlarıÜniversitelerin Jeofizik Mühendisliği Puanları Jeofizik Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Jeofizik Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 393 ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 333 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 331 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 318 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 303 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 275 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 272 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 260 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 243 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 241 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 239 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği 216 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]()
![]() |
|