|
|
Konu Araçları |
2010, bölümü, harita, mühendisliği, puanları, puanları or üniversitelerin, taban, yılı |
Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü Puanları |
09-20-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları/Üniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü PuanlarıÜniversitelerin Harita Mühendisliği Bölümü Puanları Harita Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdırHarita Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirlerAncak Harita Mühendisliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz Harita Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği 419760 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 405301 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 398019 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği 376523 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 376019 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 373601 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 370153 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 364100 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 350924 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 341302 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 337669 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 336765 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) 336210