|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, bölümünün, maden, mühendisliği, puanları, puanları or maden, taban, üniversite, yılı |
![]() |
Maden Mühendisliği Bölümünün Üniversite Puanları/Maden Mühendisliği 2010 Yılı Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Maden Mühendisliği Bölümünün Üniversite Puanları/Maden Mühendisliği 2010 Yılı Taban PuanlarıMaden Mühendisliği Bölümünün Üniversite Puanları
Maden Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Maden Mühendisliği 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 429 ![]() İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Maden Fakültesi Maden Mühendisliği 389 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İngilizce) 366 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 351 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 328 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 320 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 298 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 287 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 287 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 277 ![]() KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 273 ![]() AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 265 ![]() ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 263 ![]() İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 259 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 259 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 258 ![]() NİĞDE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 255 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği 252 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği 246 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 235 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 231 ![]() CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 227 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 213 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 ![]()
![]() |
|