![]() |
Hâkimin Reddi İstemi Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hâkimin Reddi İstemi DilekçesiHâkimin Reddi İstemi Dilekçesi Dosya Esas: ![]() ![]() ![]() Duruşma Günü: …/…/… ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE ERZİNCAN İSTEMİNDE BULUNAN DAVALI : Adı ve Soyadı T ![]() ![]() Adres DAVACI : Adı ve Soyadı Adres TALEP KONUSU : Hâkimin reddi istemi AÇIKLAMALAR : 1- Davacı tarafından açılan davanın duruşmalarında davacıya uzun uzun konuşma hakkı verdiği halde söz bana gelince konuşmamı kısa tutmamı söyleyen kürsüden beni hiçbir neden yokken azarlayan daha dava sonuçlanmadan yargılama devam ederken “zaten haksızsın bir de ne söyleyeceksin” gibi ifadeler kullanan hâkimi reddediyorum ![]() 2- Davacıya karşı yargılamada özel bir yakınlık gösteren taraflara eşit davranması gerekirken davranmayan duruşma salonuna girince ona oturabilirsiniz derken bana ayakta bekle gibi ifadeler kullanan hâkimin artık tarafsızlığını kaybettiği kanaatindeyim ![]() ![]() ![]() DELİLLER : Her tür delil HUKUKİ NEDENLER : HUMK ![]() ![]() ![]() SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle tarafsız davranmayan hâkimi reddediyorum ![]() ![]() Davalı Adı ve Soyadı İmza
![]() |
|