Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Siyasal Bilgiler / Hukuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezalandırılması, dilekçesi, istemi, kiraya, nedeniyle, sanığın, taşınmazın, verilmesi

Taşınmazın Kiraya Verilmesi Nedeniyle Sanığın Cezalandırılması İstemi Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
ERZİNCAN

MÜŞTEKİ : Adı ve Soyadı TC Kimlik No

Adres

ŞÜPHELİ : Adı ve Soyadı

Adres

SUÇ : 6570 sayılı Yasaya aykırılık nedeniyle sanığın cezalandırılması

SUÇ TARİHİ : //

AÇIKLAMALAR :

Sanık ihtiyaç nedeniyle Erzincan Sulh Hukuk Mahkemesinin 2007/ esas 2007/ karar aldığı mahkeme kararını icraya vererek Erzincan 1 icra müdürlüğünün / esas sayılı dosyası ile benim konuttan tahliyemi sağlamış ise de sanığın ihtiyacı nedeniyle tahliye ettirdiği taşınmazı adlı kişiye kiraya verdiğinden cezalandırılması için savcılığınıza başvurmak zorunluluğu doğmuştur

DELİLLER : Tahliye kararı icra dosyası tanıklar vs

HUKUKİ NEDENLER : 6570 SK m 15 ve ilgili mevzuat

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda arz edilen deliller ile sanığın cezalandırılabilmesi için kamu davasının açılmasını saygılarımla arz ve talep ederim //

Müşteki
Adı ve Soyadı
İmza

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com