|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dilekçesi, icra, istemi, itirazın, kaldırılması, müdürlüğüne, yapılan |
İcra Müdürlüğüne Yapılan İtirazın Kaldırılması İstemi Dilekçesi |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
İcra Müdürlüğüne Yapılan İtirazın Kaldırılması İstemi Dilekçesiİcra Müdürlüğüne Yapılan İtirazın Kaldırılması İstemi Dilekçesi Dosya Esas No: ![]() ![]() /…İCRA MAHKEMESİ HÂKİMLİĞİNE ERZİNCAN İTİRAZIN KALDIRILMASINI İSTEYEN (ALACAKLI) : Adı ve Soyadı T C Kimlik No:Adres KARŞI TARAF (BORÇLU) : Adı ve Soyadı Adres DAVA KONUSU : İtirazın kaldırılması AÇIKLAMALAR : 1- Kısa bir süre arkadaşlık yaptığım borçluya borç olarak ![]() Yeni Türk Lirası verdim Bunun karşılığında ise o gün yanımızda çek veya senet olmadığı için …/…/… tanzim ve …/…/… ödeme tarihli … Yeni Türk Lirası karşılığında bir belge aldım![]() 2- Borcunu zamanında ödemeyince icra takibi başlattım Borçlu bana vermiş olduğu belgenin altındaki imzanın kendisine ait olmadığı itirazı ile icra takibinin durdurulmasını sağladı Oysa belgenin altındaki imza kendisine aittir![]() 3- Borçlunun imzalarının temin edilerek gerekli incelemenin ve karşılaştırmaların yapılması durumunda gerçek ortaya çıkacaktır Bundan dolayı bu davayı açma zarureti hâsıl olmuştur![]() DELİLLER : İcra Müdürlüğünün 2007/… Esas sayılı dosyası ve her tür delil ![]() HUKUKİ NEDENLER : İcra ve İflas Kanunu md 168/5 169 ve ilgili mevzuat![]() SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle borçlunun itirazının kaldırılmasına icra takibinin devamına borçlunun %40’tan aşağı olmamak üzere icra inkâr tazminatı ödemesine ve yargılama giderlerinin karşı tarafa yüklenmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/…Alacaklı Adı ve Soyadı İmza
|
|