Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bildirme, dilekçesi, muvafakat

Muvafakat Bildirme Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

Dosya Esas No: …/…

Duruşma Günü: …/…/…

ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE
ERZİNCAN

MUVAFAKATİNİ
BİLDİREN

MURİS MİRASÇISI : Adı ve Soyadı TC Kimlik No:
Adres

DAVACI : Kendine asaleten Ş M’ye velayeten

Adı ve Soyadı

Adres

VEKİLİ : Avukat Adı ve Soyadı

Adres

DAVALILAR : Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres

TALEP KONUSU : Muvafakat beyanı sunulması

AÇIKLAMALAR :

1- Annemin davalılar aleyhine açtığı mülkiyetin tespiti davasına ben de muvafakat ediyorum Haklı davanın kabulünü talep ediyorum Davaya konu evi babam şu anda muris olan A R M yaptırmıştır Ben evin yapıldığı zaman ilkokul 1 sınıfa gidiyordum ve arsayı dedemle babam birlikte para koyarak almışlardı Çünkü annem ve babam evlendikten sonra dedem Celal ile birlikte yaşamışlar hatta birlikte para kazanmışlar bu arsayı birlikte almışlar ve tapu dedemin adına kayıtlanmıştır

2- Ben bu ev yapılana kadar dedemlerle birlikte davaya konu taşınmazda aynı bahçe içinde oturdum daha sonra da davaya konu taşınmazın içindeki ilk evde kaldık Daha sonra dedem babam ve diğer çocuklarından gizlice ölü amcam ve davalıların murisi bulunan Ş M’ya hibe etmiştir Dedem Celal bu taşınmazı babam ve amcam Şevki arasında paylaştırmış öndeki ev arsasının amcam Şevki’ye arkadaki ev ve bahçesini de babamın olacak şekilde bizim bu evi yaptırmamızda vesile olmuştur

3- Dedemin bu arsanın tapusunun tamamını amcama bağış yolu ile devrettiğini babam dâhil bizler bilmiyorduk Babam da tapunun tamamının kardeşime geçtiğini bilmeden dedemin ön ayak olması ile bu evi yapmıştır Bu durumu babamın evi yaptırmasından sonra öğrendik Evin yapım tarihi olan 1988 den beri evi biz kullandık Yengem Fidan bu evi gizliden sattırmaya çalışmakta hatta Erzincan’daki Dağ Emlak’a verdiğini etraftan duyduk

4- Amcam Şevki Almanya da yaşamış olup Türkiye’ye izne gelip gidiyordu 1998 yılında da vefat etti Ne kendisi nede ailesi bu taşınmazı hiç kullanmadılar Arkadaki evi de biz yapmıştık ve biz kullandık halende ailece kullanmaya devam ediyoruz Davalılar bu taşınmazı gizlice satarak bize zarar vermeye çalışmaktadırlar Bu yüzden de annemin açtığı davanın kabulünü ben de istiyorum

DELİLLER : Her tür delil

HUKUKİ NEDENLER : İlgili mevzuat

SONUÇ VE İSTEM : Yukarda arz edilen nedenlerle annemin açtığı davaya muvafakatimin kabulünü saygıyla arz ve talep ederim …/…/…

Muvafakat bildiren vekili
Avukat Adı ve Soyadı
İmza

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com