![]() |
Muvafakat Bildirme Dilekçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Muvafakat Bildirme DilekçesiMuvafakat Bildirme Dilekçesi Dosya Esas No: …/… Duruşma Günü: …/…/… ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNE ERZİNCAN MUVAFAKATİNİ BİLDİREN MURİS MİRASÇISI : Adı ve Soyadı T ![]() ![]() Adres DAVACI : Kendine asaleten Ş ![]() ![]() Adı ve Soyadı Adres VEKİLİ : Avukat Adı ve Soyadı Adres DAVALILAR : Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres; Adı ve Soyadı Adres ![]() TALEP KONUSU : Muvafakat beyanı sunulması AÇIKLAMALAR : 1- Annemin davalılar aleyhine açtığı mülkiyetin tespiti davasına ben de muvafakat ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ben bu ev yapılana kadar dedemlerle birlikte davaya konu taşınmazda aynı bahçe içinde oturdum daha sonra da davaya konu taşınmazın içindeki ilk evde kaldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Dedemin bu arsanın tapusunun tamamını amcama bağış yolu ile devrettiğini babam dâhil bizler bilmiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Amcam Şevki Almanya da yaşamış olup Türkiye’ye izne gelip gidiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DELİLLER : Her tür delil ![]() HUKUKİ NEDENLER : İlgili mevzuat ![]() SONUÇ VE İSTEM : Yukarda arz edilen nedenlerle annemin açtığı davaya muvafakatimin kabulünü saygıyla arz ve talep ederim ![]() Muvafakat bildiren vekili Avukat Adı ve Soyadı İmza
![]() |
|