Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ekonomi / İktisat / İşletme

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslı, dayanağı, dilekçesi, edilmediği, ibraz, için, itiraz, senedin, takip

Takip Dayanağı Senedin Aslı İbraz Edilmediği İçin İtiraz Dilekçesi

Eski 09-15-2010   #1
Şengül Şirin

Dosya Esas No: /…

İCRA MÜDÜRLÜĞÜNE
ERZİNCAN
İTİRAZ EDEN

(BORÇLU) : Adı ve Soyadı

Adres

ALACAKLI : Adı ve Soyadı

Adres

TEBELLÜĞ TARİHİ : …/…/…

KONU : Takip dayanağı senedin aslı ibraz edilmediği için itiraz

AÇIKLAMALAR :

1- Erzincan İcra Müdürlüğünün 2007/… Esas sayılı dosyası ile yürütülen icra takibine ilişkin ödeme emri tarafıma …/…/… Tarihinde tebliğ edilmiştir
2- Takip dayanağı senedin aslı alacaklı tarafından ibraz edilmediği ve bu husus icra müdürlüğünün gözünden kaçtığı için senetteki imzanın bana ait olup olmadığını tespit edemedim Bu nedenle bu şekilde itirazda bulunma zarureti hâsıl olmuştur

DELİLLER : İcra Müdürlüğünün 2007/… Esas sayılı dosyası ve her tür delil

HUKUKİ NEDENLER : İcra ve İflas Kanunu 167 betimlemesi ve ilgili mevzuat

SONUÇ ve İSTEM : Yukarıda arz ettiğim üzere hakkımdaki icra takibinin durdurulmasına kar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim …/…/…

İtiraz Eden
Adı ve Soyadı
İmza
EKİ: Nüfus cüzdanı fotokopisi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com