|
|
Konu Araçları |
hakaret, hakaretler, kitapişte, kitaptan, türklere, yağdıran |
Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan Hakaretler |
09-08-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklere Hakaret Yağdıran Kitap
Almanya’da geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan ve ülkedeki Türk azınlığı yerden yere vuran “Almanya kendini yok ediyor” adlı kitabı Almanya’da satış rekorları kırıyor Alman Merkez Bankası Yönetim Kurulu üyesi Thilo Sarrazin, kitabında Türk ve Arap göçmenlerin, Almanların zeka seviyesini düşürdüğünü söylüyor, “müezzin sesi duymak istesem doğuya gider orada yaşarım” ifadelerini kullanıyor İşte Türklere Kitaptan Hakaretler
09-09-2010 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklere hakaret edenler Almanya'dan önce Türkiye'de sevilip sayılıyor,Türkan Saylan örneğinde olduğu gibi Bir hikaye anlatılır kaynağını tescil edemesemde almanları fransızların elinden Osmanlı'nın direk neferi değil çuval içinde gönderilmiş üniformaları kurtarmıştır,hikayeyi bilenler bilir Benim asıl sorgulamak istediğim şeyse Osmanlı'mı yoksa Türkiye'mi?Resmi basının ağzından Türkiye diyecek olanlar Necip Fazıl Kısakürek'in Gençliğe Hitabesinde bahsettiği 25 asrı dikaktlice düşünmelilerBen birşeyi hakettiğini düşündüğüm kişiye acımam ve Türk milletine bu ve benzeri durumlar için acımıyorum,biz kendimizi kendi elimizle bu hale getirdik,o yüzden sızlanmanın bi anlamı yok
09-10-2010 | #3 |
kezban
|
Cevap : Türklere Hakaret Yağdıran Kitap-İşte Türklere Kitaptan HakaretlerTürklerin zekasını küçümseyen felç beyinli yazarımız amerikanın en büyük üniversitelerinde ilk on sıralamasında en çok Türk isimleri var