![]() |
Yine 'Van Gölü Canavarını' Gördük İddiası |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Yine 'Van Gölü Canavarını' Gördük İddiasıYine 'Van Gölü canavarını' gördük iddiası 13 Mart 2007 Tatvan-Van seferini yapan Orhan Atliman isimli feribotun kaptan ve personeli, “Van Gölü canavarını” gördüklerini iddia ettiler ![]() Van'da yıllardan beri gündemde olan, Gevaş ilçesinde maketi bile yapılan ”Van Gölü Canavarı”nın, Tatvan-Van seferini yapan, “Orhan Atliman” isimli feribotun kaptan ve personeline kendini gösterdiği ileri sürüldü ![]() Tatvan-Van seferini yapan feribot ikinci kaptanı Necdet Acar, Van Gölü canavarını gördüklerini söyledi ![]() Acar, bugüne kadar Van Gölü'nde inci kefali dışında yaşayan canlının olmadığına inandıklarını belirterek, şöyle dedi: “Ben, üçüncü kaptanımız Maşallah Baldır ve diğer personelimiz, kaptan köşkünde oturuyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acar, çok büyük bir balinaya benzeyen yaratığın her suya batıp çıktığında bir tekne kadar dalga oluşturduğunu, daha önce kendisinin bu tür şeylere inanmadığını, ancak gördüklerinden sonra gölde büyük bir yaratığın yaşadığına inandığını söyledi ![]() “BİR BALİNA KADAR BÜYÜKTÜ" Geminin üçüncü kaptanı Maşallah Baldır ise suya girip çıkan ve daha çok balinaya benzeyen yaratığın, sırtının siyah, sudan çıktığında ise karın bölgesinin renginin beyaz olduğunu söyledi ![]() Baldır, gördükleri manzara karşısında hala şaşkın olduklarını belirterek, şunları kaydetti: “Ben tek başıma bunu görseydim, açıklamazdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baldır, su altı inceleme ekiplerinin ve konuya ilgi duyan bilim adamlarının, bu yaratığı bulmak için Van Gölü'nü incelemeleri gerektiğini savundu ![]() (hürriyet) |
![]() |
![]() |
|