![]() |
Sevmekmi Beğenmekmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Sevmekmi BeğenmekmiSENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginin ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için ![]() çoğunlukla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir nesneden hoşlandığında ![]() üzerinde tasarruf edebilmek arzusuyla yaşarsın… ![]() Bu tüm mahlukatta çok yaygın bir duygudur! ![]() Kimi ![]() kimi beğendiğine tasma takıp yanında taşıyarak onunla hava atmak ister; ![]() kimi yakalayıp inine sürükler… Her mahlûk yaradılış fıtratına göre ![]() beğendiği üzerinde tasarruf etmek ister ![]() ![]() Sevince ![]() ![]() ![]() Yalnızca yanında olmak ![]() ![]() yalnızca onun zevk aldığıyla zevk alıp ![]() ![]() Sevdiğin öylesine sarmıştır aklını ![]() ![]() ![]() ![]() onu hatırlatır; yanında iken bile onun içinde olmak istersin!… ![]() Sen kaybolursun ![]() ![]() ![]() ![]() Onun bakışıyla bakar ![]() ![]() onun diliyle konuşmaya başlarsın! ![]() ![]() ![]() kulağın ondan başkasını duymaz ![]() elin ondan başkasına uzanmaz olur! ![]() ![]() ![]() üzerinde olmasını ![]() Bedensel yakınlık bile ![]() ve onunla tek bir beden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve gün gelir kaşında-gözünde ![]() sevdiğini görürler de ![]() Beğenen sahip olmak ister… ![]() ![]() Bazılarının da sevgi kokusu sürülür üstüne; “aşığım” sanır! ![]() ![]() Ama sevdiği uğruna ![]() ![]() o koku siliniverir üzerinden “kopamama” sabunuyla! ![]() ![]() Parasından kopamaz… Mevkiinden kopamaz… Yakınlarından kopamaz… İçinde yaşadığı ortamın güzelliklerinden kopamaz… “Etraf”tan kopamaz! ![]() ![]() Eksiklikler görmeye başlar başlar ![]() ![]() uzaktan acıyarak seyretmeye başlar… Sonra tatlı bir anıya dönüşür ![]() ![]() ![]() Bu tecrübe gösterir ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaklaşma ondan gelmemiş de ![]() ![]() ![]() gelişir içinde; ve vicdanla intikam dalgaları arasında ![]() ![]() ![]() layık olmadığını yaşamanın sanısı içinde! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cüzdanı için ![]() ![]() ![]() mevkii-koltuğu için ![]() ![]() yalnızca çıkarları doğrultusunda yaşamayı tercih etmiştir… ![]() Paradan-puldan ![]() ![]() Fıtratından gelir sevgi! ![]() ![]() ![]() ![]() O yüzden kopar anadan-babadan; dünyadan paradan! ![]() ![]() Beğenen karşılığını ister! ![]() Benim istediğim gibi yaşarsan seni boğarım sahip olduklarıma ![]() ![]() ![]() ![]() Onun zaten fıtratında yoktur sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() maymun gibi çiftleşir; aslan gibi yavrularına sahip çıkar… Ama pervane gibi sevemez! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beğenen mahlûkat çoğunluğuna göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve “delillik bu” derler… ![]() Bazen ömür boyu sürer ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi bir ömür boyudur!… ![]() Bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi beklemektir ![]() Sevgi karşılıksızca ![]() ![]() Sevgi gözlerdeki yaşların alabildiğince akabilmesidir ![]() SEVGİ EVRENSELLİKTİR ![]() ![]() Hiç kimse altın yığınları gibi kasasına kilitleyemez onu ![]() ![]() ![]() Bir annenin kalbindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat kısa arkadaşım bugün olan yarın yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim ![]() ![]() Ve Gizlediklerimde Gizliyim ![]() ![]() Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok ![]() ![]() ![]() ![]() Aklım Sukütu Sever benim ![]() ![]() Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla ![]() ![]() Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim ![]() ![]() Üç Noktalar Koymaz Bana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sevmekmi Beğenmekmi |
![]() |
![]() |
#2 |
Sünger Bob
|
![]() Cevap : Sevmekmi Beğenmekmiçok güzel bir konu olmuş |
![]() |
![]() |
|