![]() |
Anne Sütü:) |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Anne Sütü:)Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar: Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü ![]() Haberin olsun dedim ![]() Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım ![]() Öptüm Biricik eşin Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar: Sevgili anneciğim,Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için birsütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve buyüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor ![]() Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki ![]() Selam ve sevgilerimle Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlumAslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı ![]() Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık ![]() senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim ![]() Seni seven annen’ ![]() |
![]() |
![]() |
|