![]() |
Buzun Kraliçesi Seçildi (Gözümüz Aydın) |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Buzun Kraliçesi Seçildi (Gözümüz Aydın)Rüya mı gördüm, ne? Bakıyorum; tabanı buzla kaplı bir spor salonunda, oturuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birisi işaret edince, hep birlikte ‘‘Türkiye seninle gurur duyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boynumu bükerek, yanımdakine ‘‘Ama buzun kraliçesi gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buzun kraliçesi geliyor ![]() ![]() ![]() Adeta kendimi yerden yere atıp ‘‘Türkiye seninle gurur duyuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kraliçe ‘‘Kim bu, ne kadar da güzel bağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an havaya fırlıyorum ![]() ![]() Sağ yumruğumu geniş bir daire çizecek şekilde hızla sallarken, sağ ayağımı kafamın hizasına kadar kaldırıp, altından geçirdiğim sol elimin ekseninde dönerek daha hızlı zıplıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kraliçem kürsüye çıkıyor ![]() ![]() ![]() Sevinç gözyaşları arasında yanımdakine ‘‘İşte çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘‘ ya kazanacağım, ya kazanacağım demedim miiiii!!!!!!! Salon inliyor ![]() ![]() ![]() Dedinnnnnnnnnn!!!!!!!! Kazanmadım mııııııııı!!!!!!!! Kazandınnnnnnnn!!!!!!! Yanımdakine‘‘Yani bu kadar güzel bir konuşma olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘‘ yoluma engeller koydular ![]() ![]() ![]() Canhıraş bağırıyorum: ‘‘Kahrolsunlar ![]() ![]() ![]() ‘‘ kazanmayı hak etmedi mi Tıpış'nız? ![]() ![]() Boğazımı adeta yırtarcasına: ‘‘Hakettiii!!!!! ![]() ![]() ![]() ‘‘bu engelleri koyanlar utanmasınlar mı? ![]() ![]() ‘‘Utansınlarrr ![]() ![]() ![]() Kraliçemiz: ‘‘Şimdi hep birlikte buzda kayıyor muyuz var mısınız? ![]() ![]() ‘‘Varız ! ![]() ![]() ![]() Parmağını ileri uzatıyor: ‘‘Haydi Türkiyem ileriii ![]() ![]() ![]() Hepimiz kayıyoruz, hepimiz, hepimiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() ya Walla müthişsin sabah sabah Haydi Türkiyem İleriii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() "asiye ve tıpış":))) çok hoş bir yazı yazmışsın yine sevgili ergenekon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|