Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

MEB Sözleşmeli öğretmen Ek Atama Sonuçları Açıklandı Mı? Sözleşmeli öğretmen Ek Atama Sonuçları Nasıl ve Nereden öğrenilir?

Eski 1 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

MEB Sözleşmeli öğretmen Ek Atama Sonuçları Açıklandı Mı? Sözleşmeli öğretmen Ek Atama Sonuçları Nasıl ve Nereden öğrenilir?

MEB sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
Binlerce öğretmen adayının büyük bir heyecanla beklediği MEB sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları için geri sayım sona erdi Peki, MEB sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Haber Merkezi
MEB sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

2025 sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda açıklanarak binlerce öğretmen adayının gündemine oturdu Peki, MEB sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen ek atama sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte ayrıntılar

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EK ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2025 yılı sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında yapılan yerleştirmelerin ardından boş kalan kadrolar için ek atama sonuçları açıklandı Bakanlık açıklamasında, 24 Kasım 2025’te gerçekleştirilen 15 bin sözleşmeli öğretmen atamasının ardından, başvurusu onaylanan adaylar arasından puan üstünlüğüne göre 144 öğretmenin daha sözleşmeli olarak atandığı belirtildi

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EK ATAMA SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, atama sonuçlarına pbsmebgovtr/sonuc adresi üzerinden e-Devlet şifreleriyle erişebilecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com