Şengül Şirin
|
Kova Burcunun Ağustos Ayı Burç Yorumu
Kova burcunun ağustos yorumu
Kova burcu temmuz ayı nasıl geçecek?Astroloji hayatınızın Kova burcu yolunda sizleri nelerin beklediğini merak ediyorsanız bütün sorularınızın ve merağınızın cevabını alacaksınız
Kova burcu için ağustos ayında aşk hayatının, ikili ilişkilerin, iş hayatının, kariyerinizin ve parasal durumların nasıl bir yol izleyeceğini ve sizleri nelerin beklediğini bu yazıda bulacaksınız
İşte Kova burcunun ağustos ayı analizi…Astroloji uzmanı iremSU bütün merak edilenleri gün yüzüne çıkarıyor

Kova Burcu Aşk ve İlişkiler
23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında astrolojik açıdan, insanın kendini tanımlamasını, bilinçli olarak yönlendirmesini, yaşamsal hedefler koyarak ilerlemesini kısaca kendini güçlü bir şekilde ifade etmesini sağlayan Güneş gezegeni karşıt burcunuz Aslandaki seyrine başlamış olacak Güneşin enerjisinden en kuvvetli şekilde yararlanan Aslan burcu mensuplarının egosantrik ifade tarzlarına karşın, bencillik nedir bilmeyen hümanist değerlerle örülü kişiliğinde eşit hak ve özgürlükler adına kitleleri ayağa kaldırabilecek kadar zenginlik bulunan Kovaların birbirine bu kadar zıt olmasına şaşırmamak gerekiyor Nedeni doğanın içindeki sırda gizli İyi ile kötü, güzel ile çirkin, artı ile eksi, siyah ile beyaz Dikkat ederseniz Aslanlarla bu kadar itişip durmanıza rağmen, birbirinizden öğreneceğiniz ne de çok şey var Aslan gibi özgüvenli bir şekilde hareket etmeyi başarmanız, ilişkinize sahip çıkarken benliğinizi kaybetmeden veya tam tersine inatlaşmadan biz olmayı öğrenmeniz
Tabi ki bu, karşınızdaki kişinin Aslan burcundan biri olduğunu göstermiyor, tesadüfler hariç tabi Burada söz konusu olan, bu süreçte partner adayınızın veya partnerinizin Güneşin ışığıyla büyüyen egosunu size yansıtmasıdır Aslında burada şunu demektedir Ben güçlüyüm ama senin gücünü de görmek istiyorum O zaman sen de bana ışığını gönder ki ben de seninle tamamlanabileyim İşte bu durumda birbirinizle ortak bir duyguda buluşmanız için her ikinizin de birbirinize öğretecekleri olduğunu kabul etmeniz gerekir Bu süreçte dengeleme son derece önemlidir Eğer sizin beraberliğinizde bu dönemde böyle bir dengeleme oluşmuyorsa bir taraf adil davranmıyor demektir O zaman oturup düşünmeli ve bir karara varılmalıdır
7 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrine başlayacak olan aşk ve ilişkiler, barış ve huzur, denge ve uyumun astrolojik temsilcisi Venüs gezegeni yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyicidir Bu ister eğitim amaçlı isterse özel bir durum olsun sizin belirli bir süreliğine de olsa değişim yaşamanız anlamına gelebilir Tabii ki doğum haritanızda oluşumlar nispetinde başka bir şehir veya ülkeye yerleşim anlamına da gelebilir Bu etki altında yaşama bakış açınız, inancınızla alakalı konularda da girişim anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından önemli bir deneyim olabilir Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıradışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, varolan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir
Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir Yasal konularda özellikle beraberlik anlamında bir söz veya ileriye yönelik bir bağ kurulmasında da etkili olan bu enerji sayesinde gerek sosyal gerekse özel yaşamınız açısından rahat bir nefes almanız mümkündür Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur Ancak bildiğiniz gibi Ağustos ayı kendi içinde geçişlere ev sahipliği yapmakta Bu enerji olumlu tarafları çoksa da, 7-8-10-16-20 Ağustos tarihlerinde temkinli olmakta fayda var
YENİAY ASLAN BURCUNDA
10 Ağustos saat 06:08 itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, siz Kovalar için, hakikaten önemli bir anlam taşımakta Dünkü yorumlarda sözünü ettiğim ilişkinizi ilgilendiren konularda, son yıllarda oluşan tersliklere rağmen, yeni bir adım anlamı taşıyan bir enerjidir Yeniay enerjisi demek, yenilenmekle eş değerdir Bunun iki anlamı olabilir, eğer bu ilişki devam edecekse uyulması gereken kurallar vardır, eğer etmeyecekse zaten bitirilmesi en hayırlı yoldur Şimdi olumlu anlamda düzenleme yoluna gitmek istiyorsak neler yapmalısınız ona bakalım En önemlisi, gerçekçi gözlerle ilişkinizi analiz etmekle başlayın, bu beraberlikte kim daha otoriter davranıyor ve bunun sizlere olan zararı ve faydası nedir? Her ikiniz de birbirinizden onay almak veya ne kadar sevildiğiniz konusunda şüpheler içinde misiniz? hanginiz daha fazla inat ederek kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyor? ve hanginiz daha boyun eğici davranarak karşısındakinin güçlenmesine neden oluyor? Ve tüm bunlara rağmen ilişkiniz hala tutkuyla devam mı ediyor yoksa artık birbirinizi görmek dahi istemiyor musunuz? öncelikle bunları saptayın İlişkinin her zaman söylediğim gibi, bütünlük içinde ve her iki tarafın da kendini rahat ifade etmesine izin verecek kadar esnek olması gerektiğini unutmamak lazım Böyle olmadığı takdirde bunu yapmaya gönüllü olmayan taraf, bu beraberliği sonlandırmak niyetinde demektir Şimdi sizler için yeni bir karar aşamasına gelmiş bulunmaktasınız Yeniay enerjisinin tazelenme gücünden yararlanarak siz de düşünmeye başlamalı ve yaşamınızın bu bölümü için yeni bir yol çizmelisiniz Eğer doğru ve yerinde kararlar alabilirseniz, ya birlikte yola devam edeceksiniz veya artık tek başına aldığınız dersle yeni bir oluşumu başlatacaksınız İki hafta sonra, bugün verdiğiniz kararların sonuçları ortaya çıkacaktır
Kova Burcu İş ve Kariyer
JÜPİTER-PLUTO MÜCADELECİ GÖRÜNÜMÜ
25 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında etkisini yoğun olarak hissedeceğiniz Jüpiter-Pluto görünümünü açıklamadan önce Jüpiter-Koç burcu etkisi altında, siz Kovaların iletişim, eğitim hayatınız, yakın çevrenizle ilişkileriniz ve bilgilenme anlamında atak duruma geçtiğinizi söylemeliyim Şu aralar geri hareket yapmakta olan Jüpiter biriken enerjinizin geri planda stoklandığını göstermekte Bunu şarj olan pil gibi düşünebilirsiniz Yani daha sonra kullanacağınız bir enerjiyi depoluyorsunuz Ancak Pluto daha saklı ve gizli bir yaşam alanında ilerliyor Bu alan duygusal ve ruhsal düzeyde kendinizi gözden geçirmeniz, eskiye bir sünger çekerek yeniden kendinizi oluşturmanız için size güç kazandırıyor Ancak bu gücün bir dezavantajı var O dezavantajı, avantaja döndürmenin sırrı, gücü nasıl kullanacağınızla alakalı İşte Jüpiter-Pluto görünümü bu gücü, eğitimden iş hayatına, yakın çevrenizle ilişkinizden iletişiminize kadar kendinizi geliştirme ve yaşama hazırlama anlamında kullanmanın size çok büyük artılar kazandıracağını gösteriyor Belki de gizli bir görevde uzun yıllar boyu çalışmanız mümkün olur veya bir şirketin geri planda faaliyet gösteren çok büyük bir ismi haline gelebilirsiniz Eğitim hayatınızda yepyeni bir göreve atanır, bu görevde sıradışı yöntemlerinizle başarı kazanabilirsiniz Peki bu görünümü olumsuz kullanırsak ne olur Öncelikle kendinize yabancılaşırsınız Gücünüzü yücelttiğiniz ve kendinizi sanki başka bir dünyada gelmiş kişi gibi gördüğünüz için insanları sıradan bulur kapılarınızı dış dünyaya kapatarak içerde kendi kendinizi payelendirirsiniz Tuhaf inançların ve fanatik hareketlerin, garip fantezilerin arasında kaybolursunuz Lütfen ve lütfen sağlıklı bir amaç edinin Hedefiniz olsun ve bu hedefe ulaşmak için inancınızı ve iyileştirme gücünüzü kullanın Benim tavsiyem budur
SATÜRN-URANÜS KARŞITLIK ETKİSİ
26 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında etkisi hissedilecek Satürn-Uranüs karşıtlığı siz Kova burçlarını yakından ilgilendiriyor Çünkü Satürn(2 yöneticiniz) Uranüs ise 1 yöneticiniz Durum böyle olunca eğitim hayatınızdan, akademik kariyerinize, uzun seyahatlerinizden çevre ilişkilerinize yayıncılık sektörüyle alakalı gelişmelerden dünya görüşünüze kadar disiplinli çalışmanız ve bastığınız yeri bilmeniz gerekiyor Burada aslında son derece önemli bir durum var Bu iki gezegen transiti de, eğitim ve iletişimle alakalı alanlarda ilerliyorlar Ve yine bu iki gezegen, biri yurtdışı diğeri yurtiçi işler konusunda etkililer Satürn-Terazi burcunda eğitim, iş, evlilik ve yurtdışı konularında kendiniz veya evli iseniz eşiniz, ortak iş sürdürüyorsanız yabancılarla ilgili konularda sizi zorlamakta Ancak bu zorlama gelişiminiz ve ilerisi adına gerekli Hangi konuda olursa olsun sabırlı olmak durumundasınız Örneklersem Eşinizin iki yıl sürecek bir işi nedeniyle yolculuklar yapabilir veya onun gidişi gelişi nedeniyle sıkılabilirsiniz Eğitim hayatınızla ilgili iki yıl boyunca çalışıp didinmek durumunda kalabilirsiniz Yurtdışında, iki yıl mecburi hizmet veya bir ortaklık sebebiyle kalabilirsiniz Fakat bütün bunlara dayanmanız gerekiyor Çünkü ilerisi adına düşünürsek bu sıkıntılar olgunlaşmanız anlamında önemli Uranüs ve Jüpiter ise bildiğiniz, tanıdığınız ortamlarda yaşanabilecek hızlı değişimlerin işareti Mayıs-Haziran gibi umutlar yükselmişti Yani değişim için start verilmiş gibiydi Fakat iki gezegen de geri harekete başladı Böylece yapmayı düşündüğünüz yenilikler maddi veya kişisel sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kaldı Bu arada Satürn-Terazi burcunda güçlü olduğu için, sizi radikal bir değişimden ziyade geleneksel olana yöneltti Buna şöyle de diyebilirim Seçme hakkınız olsaydı kafanızda başka planlar vardı Ancak otorite konumundaki kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi engelledi Bu durumda siz de önünüzde en sağlam duran seçeneği değerlendirmek zorunda kaldınız Burada bir dirençten söz ediyorum Bu direnç korkuların beslenmesini de neden oluyor Uranüs yani değişimin asıl gücü ve Jüpiter geri harekette oldukları için şu aralar gücünüzü ve enerjinizi boş yere tüketmeyiniz Bırakın geri planda sizin için 2011 yılında meydana gelecek hızlı gelişmeler pişe dursun, siz şu an önünüzdeki güvenli seçeneği tercih edin Ancak yine söylüyorum Bu güvenli seçenek de pek rahat verici değil O seçenekte ise başkalarına uymak zorunluluğu var Ses çıkarmaz sabırlı olursanız ne ala Yoksa hakikaten sıkılırsınız Yani görünen o ki, 2011 yılının Ocak ayına kadar görünürde olanı, elde tutulanını, sağlam gibi duranını kabul etmek, sakince beklemede kalmak gerekiyor Dostlarım inanın bana, Ağustos aylık yorumunuz kadar beni bugüne dek yoran başka bir yorum olmadı İzah etmek ayrı zor, enerjileri tüm olasılıkları hesap ederek size sunmak ayrı zor Bir de yetiştirme derdi Bu enerjiler önümüzdeki yıllara da damgasını vuracak Ancak şimdiki geçiş süreci hepimiz için önemli Umarım herşey sizin açınızdan en doğru şekilde gerçekleşir
JÜPİTER-SATÜRN KARŞITLIK ETKİSİ
16 Ağustos tarihinde Koç burcunda geri hareket yapmakta olan Jüpiter ile Terazi burcunda ilerlemesini sürdüren Satürn gezegenleri karşı karşıya geliyor Astrolojik olarak karşıtlık demek, kutuplaşmanın işaretidir Ancak her iki enerji pekala dengeli bir şekilde kullanılabilir Şimdi beraberce bu düellonun yaşanabilecek yansımalarına değinelim ve ardından dikkat edilmesi gereken noktaları gözden geçirelim Jüpiter bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay itibariyle yanında Uranüsle koç burcunda gerilemeye başladılar Geri hareket demek, gezegenlerin gücünün azalması, demek Doğal olarak gezegeninin gücü azaldığında, geçtiği alandaki hareketlilik de yavaşlıyor Jüpiter eğitim hayatımız başta olmak üzere yakın çevremizle ilişkimiz, haberleşme ve kısa seyahatlerimiz kısaca iletişim evimizde ilerliyordu Bize güven hissi getirmiş, değişimde bulunma arzumuzu yükseltmişti Şimdi bu geri hareketle zayıf yanlarımızın, eksiklerimizin cesaretle öne atılmaya hazır olduğumuz konuların gözden geçirilmesini yapacağız Bana göre Jüpiterin geri hareketi TEDİRGİNLİK yaratıyor Yani kişinin kendi kendinden emin olmaması sonucu duyduğu güven hissinin azalışı Ancak ben geri hareket dönemlerini her zaman sevmişimdir Çünkü benim neyle karşı karşıya olduğumu, hangi konularda sınırlandığımı ve bunlar üzerinde ne yapmam gerektiğini anlamamı sağlar Satürn ise güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemekte Şu aralar gökyüzünde en aklı başında enerji Satürn gözüküyor Satürn zaten zamanın efendisi Yani verilecek kararları zamanına, sağlamlığına göre değerlendirmemizi sağlıyor Bana göre şu aralar Satürn-Terazi burcu can simidimiz gibi Ardından 7 Ağustos tarihinde yine Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs gayet olumlu Görülüyor ki, bu ay ciddiyet, işbirliği, huzur, barış ve uyum duygusu, aşk, sevgi gibi olgular bizi ayakta tutabilecek Jüpiter-Satürn arasındaki karşıtlıkta yapılması gereken aklı selim düşünmek, soğukkanlı olmak, eğitim hayatınızdan yaşam biçiminize kadar, kendinizi ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmek Tedirginlik duymamak için ne yaptığımızı biliyor olmak Korku, endişe gibi duygulara gerek yok Haziran-Temmuz gibi bir hızlanma yaşandı Şimdi ise durup resme iyi bakmak lazım Fazla abartılı düşündüğümüz konuları veya özgürce hareket edebileceğimiz alanları şöyle bir kolaçan etmek Gerçekten bizim için doğru bir karar olup olmayacağını araştırmak
SATÜRN-PLUTO MÜCADELECİ GÖRÜNÜMÜ
21 Ağustos tarihindeki Satürn-Pluto gezegenleri arasında oluşacak mücadeleci görünüm yüksek eğitim hayatımız, hayata bakış felsefemiz, yurtdışı bağlantılarımız, eşimizin akrabalarıyla olan ilişkimiz, başka bir şehre, ülkeye yerleşme veya yerleşim zorluklarımız, dini inancımız, akademik kariyerimiz, ticari bağlantılarımız gibi geniş bir alanda dengeli, istikrarlı, uyumlu, barışçıl ve sevgi dolu davranmanın önemine işaret ediyor Yani Satürn bize tek başımıza hareket etmenin zor olduğunu, gerçekçi düşünmek zorunda olduğumuzu bildiriyor Artık benim isteğim bu demek yerine bizim için doğru olan nedir? diye düşünmek kalıyor –Biz- olarak sözünü ettiğim illa bir başka kişi anlamında değil, bu hayat şartlarımız olabilir, sektörel sorunlarımız, yasal prosedürler, yapılacak değişimler, aksaklıklar da bunun içinde Satürn yasaların koruyucusu Yani biz Pluto-Oğlak burcu nedeniyle geri planda yaşadığımız veya yaşayacağımız krizlerin paniği içinde olmak yerine bu gücü amaçlarımızı tekrar gözden geçirerek, yeni bir yol arayışına girerek, koşullara teslim olmadan önce hedeflerimiz üzerinde kararlılıkla durmayı başararak güce dönüştürebiliriz Bunu başaran insanlardan biri de biz olabiliriz İnsan iradesinin aşamayacağı güçlük yok Evet şartlar bazen olduğundan daha da fazla zorluyor bizi İş-ilişki-eğitim hayatı-para-aile-kariyer v b konularda krizler yaşayabiliyoruz Ne yöne gideceğimizi bilemiyoruz Ne durduğumuz nokta işimize geliyor ne de varacağımız nokta Belki de biz aslında ne yapmak istediğimizi bilememenin sıkıntılarını yaşıyoruz Doğası gereği dönüştüren ve engeller çıkararak mücadeleye sevk eden Plutoyla başedebilmenin yolu kararlılıktan geçiyor O zaman şöyle yapalım Öncelikle şu anki mevcut konumda oturup kendimizi adamakıllı bir ele alalım Geleceğimiz açısından vermeyi düşündüğümüz kararların artı ve eksilerini masaya yatıralım Ardından Jüpiter ve Uranüs gezegeninin Ocak ve Mart 2011 yılı itibariyle bize getireceği yenileşme, kısmet açıklığı, cesaret gücünü, girişim arzusu sağlayıcı gününe kadar sakince yapacaklarımıza odaklanalım Bu arada düzelmesi, tamamlanması, ayıklanması gerekenleri, artık işlevini yitirmiş ve bize fayda sağlamayan neler var ve bunların hayatımızdaki önemi nedir bunları gözden geçirelim Bıçak sırtı kararlardan, düşüncelerden ve hareketlerden kaçınalım Kötü alışkanlıklarımızı, bağımlılıklarımızı tedavi edelim Gerçekten önemli konularda bencil düşünmek yerine, birlik duygusu içinde hareket etmeye çalışalım
Kova Burcunun Aylık Parasal Durumu
MERKÜR GERİ HAREKETİ
20 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda geri hareketi başlayacak Merkür, başkaları kaynaklı elde ettiğiniz gelirler, bankalarla alakalı girişimleriniz, kredi işleriniz, miras, vergi, sigorta, ortak paralar(eş, iş ortaklığı), borçlarınız, eşinizin parasal durumu gibi konular üzerinde etkilidir Merkürün gölgeli günlerini de hesaba katarsak 19 Eylül tarihine kadar bu konularla ilgili durumunuzu yeniden gözden geçirmek ve neler yapılması gerektiği konusunda planlar yapmak açısından vaktiniz bulunmakta Aksayan herşeyi mercek altına alarak düşündüğünüzde daha önceden fark edemediğiniz birçok olguyu saptamanız bu süreçte mümkün olabilir İş ortaklığınızla alakalı parasal bölüşümle ilgili sorunlar adına yeni bir adım atmak yerine her iki taraf ta durumları tekrar tartabilirse, geri hareket sona erdiğinde bütün bunları çözebilmeniz gayet kolay olabilir Eşinizin maddi geliriyle alakalı problemlerde ise ona destek olmanız, birlikte çözüm bulmaya çalışmanız veya bütçenizi yeniden kontrol ederek yapılması gerekenleri tespit etmeniz gayet faydalıdır Boşanmış çiftler aralarındaki, nafaka gibi, eski bir sorunu bu süreçte çözüme bağlayabilirler Çünkü Merkür geri hareketi geçmişle alakalı konularda gayet etkilidir Bankalarla alakalı işlerinizde ani kararlardan uzak durmalı, hele böyle bir zamanda hiç düşünmeden kredi, borç alımı gibi bir girişimde bulunmamalısınız Öncelikle durumunuzu gözden geçirmeli ve bu fikrinizi mümkünse Şubat sonu gerçekleştirmek üzere beklemede kalmalısınız Başkalarının parasını işletmekte olan birisi iseniz, yine son derece dikkatli olmaya çalışmalı, yatırım gibi konularda uzman kişilerle görüşerek planlamada bulunmalısınız Şunu unutmayınız ki, geri hareket dönemlerinde herhangi bir konuda yeni bir girişim başlatmak, anlaşmaya çalışmak, yürürlüğe sokmak oldukça güçtür Sakin bir şekilde beklemede kalarak düşünmek gayet faydalıdır
Gölgeli günler: Gölgeli günler: Geri Hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(13 Ağustos ) ve bitiş tarihinden hafta sonrası (19 Eylül) etkisinin başladığı ve devam ettiği günler olarak dikkate alınmalıdır Bu yıl Merkür geri hareketi 20 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında devam edecektir
DOLUNAY
24 Ağustos saat 20:04 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay astrolojik anlamda gerginlik yaratıcı olsa da, Dolunay zamanları aslında durumumuza yakından bakmamızı, aksayan noktaları görebilmemizi sağlayan bana göre evrenin bize gönderdiği güçlü bir ışıktır Bu ışığı kimileri yanlış anlamda ele alabilir, gerginlik içinde günü geçirebilir Bazıları ise olumlu manada algılayarak yapılması gerekenleri düzenlemeye çalışabilir Peki bu Dolunayda nelere dikkat edelim ki maddi mevzularda hata yapmayalım Herşeyden önce, kazanımlarınızla ilgili mevzularda yaşanan bazı terslikler karşısında yargılayıcı tarzda düşünmemek gerekiyor Karmaşık durumlar içindeyseniz yöneliminizi kaybetmeden gerekli düzenlemeleri yapmanız gayet faydalıdır Planlı yaşamak, hesabınızı iyi bilmek sizi başkalarına bağımlı olmaktan koruyabilir Endişeli tepkiler göstermemek, inancınızı güçlü tutmak, detayların üzerinde durarak alacak verecek işlerinizi, bütçenizin sınırlarını bilerek hareket etmek son derece yararlıdır
Başkalarıyla olan ortaklık ilişkilerinizde tatsız durumlarla karşılaşmamak için, herşeyi en başında konuşmak, karara bağlamak gayet önemlidir Dolunay genel olarak enerjinin son derece güçlü aktığı zamanlardır Bazen kişiyi oldukça baskı altına alarak apansız tepkilerde bulunmasına veya yanlış kararlar almasına neden olabilir Oysaki tam tersine maddi konular üzerine dağılmadan odaklanıp akıllıca düşünürseniz, bugün yaşadığınız zorlukların daha sonraki zamanlarda lehinize olduğunu anlamanız mümkündür Ayrıca bu Dolunayda şartların beklenmedik şekilde değişimi karşısında başkaları adına fedakarlık yaparak, kendinizi aşırı gergin bir durum içine sokmanın anlamı yoktur Böyle bir şey, sizi maddi açıdan zora sokabilir Sadece olayları sabırlı bir şekilde izlemek sakin olmak gerekir
Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz
Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-13-14-17-18-19-22-23-24-27-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-4-9-10-15-16-30-31
Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
Parasal açıdan kısmetli günler : 25-26
Yeniay : 22-23-24
(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir Sizin için yeniay anlamı taşır Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 9-10
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır Zayıf enerjidir Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz )
Not:Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa o burcun yorumlarını okumanız gerekir Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz Bunu önemle dikkate alınız
Ağustos ayının bereket, şans, mutluluk ve güzellikler getirmesi dileğimle,
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı