Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamadım, kiakıl, vermeyi, yapmalı

Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Eski 08-05-2010   #1
kezban

Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Kalbim birşeyleri inadına istiyor,beynim kalbime karşı,kalbimle olması gerekenler zıt,gerçek beynime karşıaklımla atttığım adımların cezasını kalbim,bedenim,hayatım çekecek sanırımherşeui bir kenara itip ben geri geldim desem o mutlu olacak,bende çok mutlu olacağım ama bu mutluluk bitecekçünkü aklımdaki hayat değil kalbimdekinin düşündüğüama kalbim acıyorkendimi zamana bırakma gibi bir lüksümde yok üstelikbitmesi gerekiyordu bititrdimama kalbim acıyorsancıyor ve galiba kızıyor banane zaman birşeye üzülsem sinirlensem onun yanında,onun sesind değişiyor herşeyonunla olmak onunla kalmak istıyorum ama bitmesi gerektiği için bitirdimçünkü çok üzdü beniayrılıkda ikimizi üzdü itebir erkek,hemde gruru ie kavrulup ölen bir erkek hüngür hüngür ağlar mı onu terkeden bir kızın omzunddave ağlaya ağlaya nefesim kesldiği halde hayır seni affedemem derken ben,pişmanlığımı nasıl anlatabilirim,zamanı nasıl dödnürebilirim geriah ahh çok büyükdü yaptığımız hatalarama anladım bu aşktı sanırımçünkü ben bunu doya oya yaşayamadıımve ben aşkıda doya doya yaşayamadımyanımdayken sevgilisi gittiğinde aşığı oldum aşkınkafamı dağıtmam lazımtüm bunları unutmam lazımmadem birşeye karar verdim ve uguladım onu unutmam lazmama bunu ona kabul ettiremedimbeni çok seviyor,keşke sevmeseyhdio kadar çok sevdi ve o kadar cok acıttı ki,keşke sevmeseydisahi bir erkek neden çok sevdiğine herşyi yapma hakkına sahip olduguuna inanırnasıl kıyar ona,nasıl üzerbilmiyorum bilmiyorumbunalıyorumgitmek lazım ama nereye,unutmak lazım ama nasıl?

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı

Eski 08-19-2010   #2
kezban

beğenmeniz iyi birşey sanırımama bana bir beyin açıcı lazımçenemmi kapatıp dinlemem lazımdinlenmem lzım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2010   #3
Aragorn561

bence konuyu çok abartmışsın,bu yaptığını çocukça karşılıyorum çünkü bir ilişkiyi başka insanlardan düşünce alarak ilerleme fikride çok toyca,sevgilinle aranda olan şey sizi ilgilendirir

ki belli eden diğer nokta da kimsenin bişey yazmamış olması da bunu gösteriyor bende dinlemen ve dinlenmen için bunları anlatıyorum

ayrılma kararı çocukça verilmez,ayrılıyosan ayrıldı gitti bitti niye böyle çırpınıyosun?

beni seviyo ben seviyom o seviyo bu seviyo diye aşk olmaz,şuan ayrılmışsanız sizinki zaten gitmicek bu belli

lütfen bu konuya kilit vurulmasını istiyorum

bu dereceye gelmiş bir ilişki aşk ile açıklanamaz,anca beğeniydi gitti bitti

Eski 08-19-2010   #4
Sevilay

Size fikir verilebilmesi için öncelikle durumun tam anlamıyla bilinmesi gerekiyorBu şartlar da yapılacak yorumları dikkate almanız vereceğiniz kararın yanlış olmasına sebebiyet verebilir

Sevdiğinizin sizi üzdüğünü söylüyorsunuz, öncelikle sizi ne anlamda üzdü bu çok önemli,affedilemeyecek bir durumsa zaten bitirmeniz en doğru karar olacaktırAffedilecek bir durumsa eğer,bunu tekrarlamayacağına emin olduğunuz takdirde onunla konuşabilirsiniz
Ayrıca insan sevdiğini üzmez,hem sevip hem de üzmek sağlılklı bir davranış olmasa gerek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2010   #5
Emel Tns

sevmek zordur hayatı paylaşacak birini bulmak daha zor
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2010   #6
Aragorn561

katılıyorum hayatı paylaşacak biri bulmak çok zor

gerçi kimse tam aradığını bulamaz ama bulduğunla da idare etmelisin XD

kusursuz insan yoktur,herkesin sorunları ve problemleri olabilir,çok kötü biri değilse affedilemiyecek bişey yok ama bu durumda pek iç açıcı gibi de durmuyo

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2010   #7
VANDETTA

Arkadaş şimdi birşey diyecem millet yanlış anlayacak,her hangi bir art niyet olmadan yazdığımı öncelikli olarak belirtmek isterim ki yazacaklarım sadece ve sadece eleştiriden ibaret olacak

Sevdiğini ve üzüldüğünü söyleyen bir insan nasıl oluyorda ayrılmak isteyebilir,seven insan sevdiğini,arkasından üzüldüğünü bile bile tek başına bırakabilir mi,bırakıyorsa burada sorgulanması gereken şey ne kadar sevdiğinizle ilgilidir ki ayrılmaktan bahsettiğinize göre burada sevginiz tartışılmalıVe afedersiniz ama çok afedersiniz ki bıraktığınız adamın arkasından bıraktığınız için üzüldüğünüzü belirtmeniz gerçekten saçmalık
Sahi sevgi denince insan ne anlar?
Bana göre nedensizce sevmeli bir insan güzelliğine mal varlığına göre değil,seven insan sevdiğinin hatalarını hoş karşıladığı kadar seviyordur,sonuçta 7/24 hatalarla dolu değildir bu insan,insan olmasının doğası gereği hatalar yapabilir ki burada sizin olaya bakış açınız ortaya çıkar bir heves için birlikteyseniz aradığınızı bulmuşsunuzdur;ayrılma nedeniYa da sevginiz kırgınlığınızı bastırır ve ona bir şans daha verebilirsiniz hatalarını bir bir yüzüne söyleyip yapmamasını sağladıktan sonra

Sanırım leyla ile mecnun aslı ile kerem hikayeleri ya hiç yaşanmadı ya da o hikayelerde yaşananlar bize yanlış aksettirldi ya daaaa bizim sevmekle uzaktan yakından alakamız yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2010   #8
VANDETTA

Bu arada aragorn kardeeş şayanı hayretimsin bilesin:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2010   #9
Aragorn561

dediğin tam olarak ne demek anlayamadım ama iyi bişeydir diye düşünüyorum XD

cahilliğime verecen XD

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-22-2010   #10
VANDETTA

İyi birşey iyi:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2010   #11
kezban

vandetta isimli arkadasım sen halil ibrahimsin değil mi :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2010   #12
kezban

yaklaşık 4 yıldır bu siteye düzenli düzensiz ama daimi olarak giriyorummyüzünnü görmeden edindiğim sağlam ve güzel arkadaslarım var19 yaşımda liseden anca mmezzun olmus,test kitapları ile kurgu kitapları arasında sıkışmış ucuz bir beynim varve bu ucuz beynin takdir edersiniz ki arada sırada birilerine ihtiyac duyuyorözelim yok benim kendime ait bir hayatım varkimsenın bilmediği,komutaa benım oldugum bir hayatçocukca sacma sapan ama öylekimse dokunamaz,kendi dokunulmazlıgımı ilan ettim beno yüzünü görmediğim ama sevip saydıgım saygı duydugum arkadaslarım ben girdiğimde açık değildi bende konu açtımkendimle ruhuumla ilgili konu açmam ve yorum istemem sebebi ile yapılan yorumlara birşey demiyorum diyecek çok seyim olmasına ragmen hemdeama bu kişiliğime saldıraya musade ettiğim anlamın gelmezhaddini ve bu siteye ait olan saygınlıgı aşmayı kalkanı çok rahat susturabilirim ama buna da keyfım izin vermıyor:D bir insanın karsısındakine söyledikleri karakterinin lisanını belli edersöz söyleyen kendisine kendi cevabıını vvermiş zatenkonunun kapatılma kararı ve önerileride eminim sana verilmemiştir dD:D: benim hissettiğim bir sevgi değil,daha sevemedım ben kımseyiugruna ölüp bittiğim yazarı istediğim zaman görebilme sansına sahipken bunu yapmıyorum mesela,çünkü göreeğim sohbet edeceğim ve bitecekbenım sevdiğim seyler cabuk gidyor yanıama o öyle değilonun kocaman kolları varkızsam mesela kendime o sarılıyor,ona kızsam yine sarılıyorbu zaman kadar bir msele üzerinde hep ön saftaydım benbayrak flama yı ben tasırdımbiri laf mı attı,ben küfür ederddim,sarkıntımı oluyorllar,yanımdaki çakı göz dagı vermeye yetiyordupparti varsa plan prgram benımdirama o geldi devr aldı bayragıo bayragın gölgesinde dinlenmek iyi geliyor ama gruruma dokunuyr aynı zamana,agır geliyor dinlenmekama dinleenmekde gerekıyor bazenher insan ruh çalkantıları yaarben kımseye birşey anlatmam ama ara sıra taskınlıklarım da olurbilen tanıyan okudugnda bu mesajı eminim anlacaktıryorumlar yrumlar yorumlarrrr dört yıl önnce yazdığım şiirler bu gün hala yerinde ama okuynlar hatta cok begenenler bile bir tanesinin ismini hatırlamıyorduryorumlar da konularda insan gölgesinin altında kalacakucuz bir beyin,hantal bir vücut,ama çakı gibi parmakların oldugu bir sürü insan gölgesinde:d anlayan herkezi sevıyorum :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-09-2010   #13
VANDETTA

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
vandetta isimli arkadasım sen halil ibrahimsin değil mi :D
Bayram gününde güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün kezban kardeşim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-10-2010   #14
kezban

vandetta allah iyiliğini versin oldum olası sevmemişimdir seni bilirsinher konuda tartısacagız illaki :D:D neyse o ol yada olma nrmal insanlar evet yada hayır diye cevap verir ama ben seni de anlıyorum :D:d
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-10-2010   #15
VANDETTA

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
vandetta allah iyiliğini versin oldum olası sevmemişimdir seni bilirsinher konuda tartısacagız illaki :D:D neyse o ol yada olma nrmal insanlar evet yada hayır diye cevap verir ama ben seni de anlıyorum :D:d

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com