|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamadım, kiakıl, vermeyi, yapmalı |
![]() |
Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var MıKalbim birşeyleri inadına istiyor,beynim kalbime karşı,kalbimle olması gerekenler zıt,gerçek beynime karşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıbeğenmeniz iyi birşey sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıbence konuyu çok abartmışsın,bu yaptığını çocukça karşılıyorum çünkü bir ilişkiyi başka insanlardan düşünce alarak ilerleme fikride çok toyca,sevgilinle aranda olan şey sizi ilgilendirir ki belli eden diğer nokta da kimsenin bişey yazmamış olması da bunu gösteriyor bende dinlemen ve dinlenmen için bunları anlatıyorum ayrılma kararı çocukça verilmez,ayrılıyosan ayrıldı gitti bitti niye böyle çırpınıyosun? beni seviyo ben seviyom o seviyo bu seviyo diye aşk olmaz,şuan ayrılmışsanız sizinki zaten gitmicek bu belli lütfen bu konuya kilit vurulmasını istiyorum bu dereceye gelmiş bir ilişki aşk ile açıklanamaz,anca beğeniydi gitti bitti
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sevilay
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var MıSize fikir verilebilmesi için öncelikle durumun tam anlamıyla bilinmesi gerekiyor ![]() ![]() Sevdiğinizin sizi üzdüğünü söylüyorsunuz, öncelikle sizi ne anlamda üzdü bu çok önemli,affedilemeyecek bir durumsa zaten bitirmeniz en doğru karar olacaktır ![]() ![]() Ayrıca insan sevdiğini üzmez,hem sevip hem de üzmek sağlılklı bir davranış olmasa gerek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Emel Tns
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mısevmek zordur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıkatılıyorum hayatı paylaşacak biri bulmak çok zor gerçi kimse tam aradığını bulamaz ama bulduğunla da idare etmelisin XD kusursuz insan yoktur,herkesin sorunları ve problemleri olabilir,çok kötü biri değilse affedilemiyecek bişey yok ama bu durumda pek iç açıcı gibi de durmuyo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var MıArkadaş şimdi birşey diyecem millet yanlış anlayacak,her hangi bir art niyet olmadan yazdığımı öncelikli olarak belirtmek isterim ki yazacaklarım sadece ve sadece eleştiriden ibaret olacak ![]() ![]() ![]() Sevdiğini ve üzüldüğünü söyleyen bir insan nasıl oluyorda ayrılmak isteyebilir,seven insan sevdiğini,arkasından üzüldüğünü bile bile tek başına bırakabilir mi,bırakıyorsa burada sorgulanması gereken şey ne kadar sevdiğinizle ilgilidir ki ayrılmaktan bahsettiğinize göre burada sevginiz tartışılmalı ![]() ![]() Sahi sevgi denince insan ne anlar? Bana göre nedensizce sevmeli bir insan güzelliğine mal varlığına göre değil,seven insan sevdiğinin hatalarını hoş karşıladığı kadar seviyordur,sonuçta 7/24 hatalarla dolu değildir bu insan,insan olmasının doğası gereği hatalar yapabilir ki burada sizin olaya bakış açınız ortaya çıkar bir heves için birlikteyseniz aradığınızı bulmuşsunuzdur;ayrılma nedeni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırım leyla ile mecnun aslı ile kerem hikayeleri ya hiç yaşanmadı ya da o hikayelerde yaşananlar bize yanlış aksettirldi ya daaaa bizim sevmekle uzaktan yakından alakamız yok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var MıBu arada aragorn kardeeş şayanı hayretimsin bilesin:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıdediğin tam olarak ne demek anlayamadım ama iyi bişeydir diye düşünüyorum XD cahilliğime verecen XD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıİyi birşey iyi:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kezban
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıvandetta isimli arkadasım sen halil ibrahimsin değil mi :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kezban
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıyaklaşık 4 yıldır bu siteye düzenli düzensiz ama daimi olarak giriyorumm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
kezban
|
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mıvandetta allah iyiliğini versin oldum olası sevmemişimdir seni bilirsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Ne Yapmalı Anlamadım Kiakıl Vermeyi Seven Biri Var Mı |
![]() |
![]() |