| 
	|||||||
   ![]()  |  

| 
		 | 
	Konu Araçları | 
Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır Açıklaması: 'Paranın Hepsi Gelmedi' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu. | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Şengül Şirin 

| 

Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır Açıklaması: 'Paranın Hepsi Gelmedi' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu.Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: 'Paranın hepsi gelmedi' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu ![]() Cumhuriyet Spor Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır açıklaması: 'Paranın hepsi gelmedi' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, HT Spor kanalında açıklamalarda bulundu ![]() Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları şu şekilde: “Fatih Hoca, ekibini ve oyuncuları tebrik ederim   8'de 8 de olabilirdi  Ben ve arkadaşlarım motive  Son zamanlarda inanılmaz bir emek veriyorlar  Fatih Hoca zamanının büyük bir bölümünü takımla geçiyor  Tesislerde kalıyor  Çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz  Savic kaptanlıktan sonra belli bir duruşu ortaya koydu  Onana yeni katıldı ama kendisi ve ailesi Trabzon'da olmaktan çok mutlu  Onuachu aynı şekilde  Oyuncular, hocasından memnun  Hocamızın da talebi olursa devre arasında istediği oyuncuları bünyeye katmak için elimizden geleni yapacağız  Önümüzdeki günlerin çok daha iyi olacağını düşünüyorum ”"DENGEDE TUTMAK ZORUNDAYIZ" "Bu koltukta oturan herkesin hayali zirvedir   Zirve demekle olan bir iş değil  En büyük konu ekonomi  Dengede tutmak zorundayız  Her ne kadar sahada başarılı olamadıysak ekonomide başarılı olduk  Sorumlu benim  Eksiklerimizi zaman içerisinde gördük, hatalardan ders çıkararak yeni sezona başladık ""TRABZONSPOR’UN YÖNETEBİLİR BİR POZİSYONU YOKTU" "Belli bir yol haritamız var ona şu ana kadar uyduk, niyetimiz çok iyi ekip olarak   Bir anda çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı biliyorduk  Başkanımızın bırakmasıyla bir anda oldu  Ahmet Bey ilk geldiği zaman da kulüp kötü noktadaydı, o da büyük mücadele verdi  Şampiyon olduktan sonraki dönem, Şampiyonlar Ligi'ne gidilememesi, transferlerin tutmaması gibi pek çok sıkıntı yaşandı  Herkes uğraştı, bazen olmayınca olmuyor  Toparlayıcı olmak lazım, Trabzonspor’un insanları suçlayarak bir yere gidecek hali yok  Keşke o süreci daha iyi yönetebilseydik  Tamamen iyi niyetimizden kaynaklı ama olumlu sonuçlanmadı  O zaman da diyordum Ahmet Bey'in ayrılma sebebi ekonomiydi, Trabzonspor’un yönetebilir bir pozisyonu yoktu  Ciddi bonservis bedelleri harcanmıştı  Şampiyonlar Ligi, stadyum gelirinin olmaması gibi…"Stoklarla Sınırlı Fırsatlar Yüzlerce Ürün Vivense "BU FARKLA YARIŞMA İHTİMALİ YOK" "Rakiplerimiz artık bizim 4-5 katımız bütçelerle hareket ediyor   Bu farkla yarışma ihtimali yok  Herkesle her yerde güç savaşında olurum  Oyuncu bazında farkın açıldığını söylemesem olmaz  Ekonomiyi dengeliyorum borçlarımı ödüyorum, aklı selim insanlar takdir ediyor  Edene de etmeyene de saygımız sonsun  Mücadelemizden de gram geri adım yok  20-25 milyarların konuşulduğu yerde biz şu anda 2 5 milyar TL’deyiz ""BUNUN SÜRDÜREBİLİRLİĞİ YOK" "Transferin tam ortasında, vergi borçlarından kaynaklı hesaplarımıza blokaj geldi   Herkes vergi borcunu ödemek durumunda  O dönem 1 milyar üzerinde ödeme yapmamıza rağmen yaşandı  Sonrasında taksitlendirme yaptık  Duyurmadık, karşımızda bakanlık var, kulübün borsası var  Suçlayamazsın bu kulübün problemi, bakanlığı değil  Biz alışkınız dayak yemeye problem değil  Trabzonspor sevgisi farklı boyutta, taraftarlar da öyle bakıyorlar  Ben hepsine hak veriyorum ama işin arkasında pek çok iş var  Şampiyonluk olduk ama bir yıl cebimden verdik de olduk  Bunun sürdürebilirliği yok ""ONANA ÖZEL DERS VERİRMİŞ GİBİ ÇALIŞTIRIYOR" "Onuachu bize kiralık olarak gelmişti, Onuachu şehri çok seven oyuncu, mutlular   Pazarlıklara başlarken almak vardı kafamızda, bir yandan borç öderken diğer yandan 14-15 milyon vermek abeste iştigaldi  Yerine Banza’yı almıştık  İbrahim Bey var, kendisine söylemiştim hemen Onuachu’yu bitir  Kendisi de gelmesi noktasında çaba gösterdi  Önce 10 milyon Euro’lara sonra 8 sonra da daha aşağılara çektik ve etkili oldu  Sahada enerjisini veriyor, genç oyunculara kendi inisiyatifleriyle yaptığı işler enerjisini veriyor  İşin rengi değişiyor bu sefer  Sahaya baktığınız zaman işin içinde olduklarını gösteriyorlar  Savic hazırlık kampı geçirmediği için Trabzon’da ayağını çime takarak şampiyonluk yaşadı  Dönmek için uğraş verince yine sakatlandı  Kendine iyi bakan bir profesyonel  Kendi kondisyoneri fitnessçısı var  Kaptan olduktan sonra duruşu tarzı ortaya koyuyorlar  İşin içinde hep  Onana içinde futbol oynamak olan birisi, kötü sezon geçirdi ama oradaki her oyuncunun performansı düşüş gösteriyor  Premier Lig’den Trabzon’a geleceksin, İstanbul farklı Trabzon farklı  Profesyonel futbolcular hayatlarına yansıtmıyor, kimi yansıtıyor  ‘Futbol oynamaya geliyorum’ dedi  Önemli karakter koyuyor, genç kaleciler çok memnun  Her idman sonrası Onana özel ders verirmiş gibi çalıştırıyor ""UĞURCAN’DAN PARANIN HEPSİ GELMEDİ" "Uğurcan’dan paranın hepsi gelmedi, oyuncu bonservislerinde vergi ödemelerinde kullanılıyor   Trabzonspor’un gelir gider dengesinde 80 milyon Euro fark var ""KÜFÜR YEMEDEN HAKARET YEMEDEN GİDEN BAŞKAN YOK" "Sosyal medyada linç yemeyen yok   Musk, Trump, Putin, Cumhurbaşkanımız herkes  İyi bir şey yazmak için kimse oraya girmiyor  İnsanlar oraya girince her şeyin kötü olduğu düşünülüyor  Küfür yemeden hakaret yemeden giden başkan yok  5 yıl şampiyon yapsanda ediliyor  Sokaktaki taraftar önümü kesiyor, sarılıp konuşuyorum  Tanımadığım birisinin neyini okuyayım  Başkan istifa diyor, senin de canın sağ olsun  Seviyorum diyor sen de sağ ol ""ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ YILDA DA MAÇLARIN YARISI BOŞTU" "Şampiyonluğa oynadığımız yılda da maçların yarısı boştu   Başarı geldikçe dolmaya başladı  Bu duygunun değişmesi lazım, bugün Tonya’nın Vakfıkebir’in köyünden de gelip maçı izliyorsa şehirden de gelmesi lazım  Kırgınlıklar olabilir, zorluklar da olabilir  Bu işin keyfi ve tutkusu zaten burada  İyiyken herkes zaten burada  Kötü günlerde yalnızsın, takım da yalnız bırakılıyor  Dünyanın en büyük şehir takımıyız diyoruz, dünyanın her yerinde olan bir mantalite yok  Bu bizi en güçlü kılan şey ""TFF BAŞKANI DA BU İŞLERİ ÇÖZMEK İSTİYOR" "Sayın TFF Başkanı o da bu işleri çözmek istiyor   Kimse bulunduğu pozisyonda bu sorunlarla uğraşmak istemez  Konu güvensizlik, mevcut MHK’ya güven duyan birisiyle konuştunuz mu? Yok, demek ki bir tuhaflık var  Bir sıkıntı olduğu net bu adamlar önemli işler yapıyordur bize anlatmıyordur  Çok zor ama… Arda Kardeşler’in hakemliği bizce bitti, TFF Başkanı da açıkladı  Bir hakemin art niyetinin yakalanması güzel oldu  Top yerde oyun başlatıyorsun, Visca’yı gördüğün an geri dönüp oyunu durduruyorsun  Bu hata değil  TFF Başkanı bence az dedi, birebir de daha fazla söylemiştir  Bazı pozisyonlar oluyor ayırt etmesi seçmesi zor  Söylemi böyle mi düşündü diyorsun, topa bakıp oyunu başlatıyor, koşmaya başlıyor  Visca’yı görünce durdurup geri başlatıyor  Burada kasıt var yakalandı ""TRABZONSPOR’UN GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN ‘SATILMAZ’ HALE GETİRECEĞİZ" "29 yılda Trabzonspor’un tek gayrimenkulü Kartal’daki yer   Trabzonspor’un siyaset arkasında diyorlar, hak anlamında verilmiş gibi bir algı vardı  29 yıldır tek tesis Kartal  3 yıllık dönemde sağ olsunlar, Trabzonlu siyasilere teşekkür ederim hepsi Trabzonsporluluğunu gösterdi  Rakiplerimiz doğrusunu yapmışlar  Kartal’ı üst kullanım haklarıyla aldık, stat yapmışız bizim değil, soran yok  Stadyum yapmışsın senin değil ama hiç yok gündemde  Stadyumu aldık, yanında önemli araziler var tamamını aldık  Stadyumun karşısında arazi vardı orasını Cumhurbaşkanımız sayesinde aldık  Tesislerde Trabzonspor işgalci  20 yıldır işgalci, anlatıyorsun sonra niye anlattın  Burayı da aldık  İnsanlar komple bizim zannediyor, şu anda bizim  İstanbul’da önemli bir arazi üzerinde çalışıyoruz, bünyemize katacağız  Kartal ve stadyumun yan tarafıyla alakalı anlaşmaları son aşamaya getirdik  Projeyi değerlendirip mali kongrede delegelerimize projeyi sunacağız  Yıllık 30 milyon Euro iki araziden bekliyoruz, satmayacağız  Satılamayacak hale getireceğiz  Trabzonspor’un geleceğini kurtarmak için ‘satılmaz’ hale getireceğiz  Kongre üyeleri bize emanet etti, o tarihe kadar götüreceğiz "

Arkadaşlar, efendiler            ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler,            müritler, meczuplar memleketi olamaz 
			  En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet            tarikatıdır   | 

| 
| 
		 |