|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
![]() |
Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuçları Açıklandı Mı, Nasıl Sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuç Tarihi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuçları Açıklandı Mı, Nasıl Sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuç TarihiAçık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuç tarihi Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3 ![]() ![]() ![]() Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler çeşitli platformlar aracılığıyla puanlarını öğrenebilecek ![]() ![]() ![]() AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ (AÖL) SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NASIL SORGULANIR? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınav sonuçları açıklandığında, öğrenciler 5 iş günü içinde itirazda bulunabilecekler ![]() ![]() ![]() Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için 2025-2026 eğitim öğretim yılı 1 ![]() ![]() ![]()
![]() |
|