Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuçları Açıklandı Mı, Nasıl Sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuç Tarihi

Eski 1 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuçları Açıklandı Mı, Nasıl Sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Sonuç Tarihi

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuç tarihi

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3 dönem sınav sonuçları için heyecan dorukta! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19-20 Temmuz 2025 tarihlerinde yapılan sınavların sonuçları, öğrenciler tarafından dört gözle bekleniyor Peki, AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o tarih merakla bekleniyor

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler çeşitli platformlar aracılığıyla puanlarını öğrenebilecek 2025 yılına ait AÖL 3 dönem sınav sonuçları, adayların başarı durumunu belirleyecek ve mezuniyet yolunda önemli bir adım olacak

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ (AÖL) SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NASIL SORGULANIR?
Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3 dönem sınav sonuçları için beklenen tarih geldi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, AÖL 3 dönem sınav sonuçları 14 Ağustos 2025 tarihinde duyurulacak Sonuçlar, öğrencilerin erişimine açılacak ve sonuçlar https://aolwebmebgovtr/ogrenci_girisaspx adresinden sorgulanabilecek

Sınav sonuçları açıklandığında, öğrenciler 5 iş günü içinde itirazda bulunabilecekler İtiraz işlemleri için Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Halk Bankası şubelerinden 50 TL itiraz ücreti yatırarak, e-İtiraz Modülü üzerinden itirazlarını iletebilecekler İtiraz sonuçları ise başvurudan itibaren 10 gün içinde açıklanacak

Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için 2025-2026 eğitim öğretim yılı 1 dönem sınavı ise 20-21 Aralık tarihlerinde yapılacak Bu sınavda öğrencilere 3 oturumda testler sunulacak, ayrıca Aralık ayında e-Sınav da düzenlenecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com