Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

2025-YKS Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayımlanacak? İşte ÖSYM Takvimi...

Eski 1 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

2025-YKS Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayımlanacak? İşte ÖSYM Takvimi...

2025-YKS Tercih Kılavuzu ne zaman yayımlanacak? İşte ÖSYM takvimi
2025-YKS tercih dönemi başlıyor Adaylar, 1-13 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden 24 tercih yapabilecek Kılavuz 30 Temmuz’da yayımlanacak

ANKA
2025-YKS Tercih Kılavuzu ne zaman yayımlanacak? İşte ÖSYM takvimi

2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2025-YKS) Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 30 Temmuz 2025 tarihinde yayımlanacak Adaylar tercihlerini 1-13 Ağustos 2025 tarihleri arasında kılavuzda yer alan kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesinden yapabilecek

Üniversite adayları, 2025 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'na, ÖSYM'nin sitesinden ulaşabilecek Adaylar tercihlerini, ÖSYM'nin https://aisosymgovtr internet adresinden TC Kimlik Numarası ve şifresiyle veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması ile yapacak YKS tercihlerinde adaylar, en fazla 24 tercihte bulunacak

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com