![]() |
Sinemaseverlere Müjde: Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyona Girecek |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sinemaseverlere Müjde: Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyona GirecekSinemaseverlere müjde: Bu hafta 8 yeni film vizyona girecek Aralarında, Berlin Film Festivali'nde mansiyon ve özel ödülü alan “Ne Halk Ettiğinizi Biliyorum” ile Marvel’ın ilk ailesinin hikayesini konu alan “Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar”ın da yer aldığı 8 film bu hafta vizyona girecek ![]() ANKA Bu hafta sinemalarda 8 yeni film vizyona girecek ![]() Dikkat çeken yapımlar arasında, Berlin Film Festivali'nde mansiyon ve özel ödülü alan “Ne Halk Ettiğinizi Biliyorum” ile Marvel’ın ilk ailesinin hikayesini konu alan “Fantastik Dörtlü: İlk Adımlar” yer alıyor ![]() İşte o filmler: FANTASTİK DÖRTLÜ: İLK ADIMLAR Film, Marvel’ın ilk ailesini -Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm ve Ben Grimm— seyirciyle tanıştırıyor ![]() ![]() ![]() Tür: Aksiyon, Fantastik Yönetmen: Matt Shakman Oyuncular: Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn NE HALT ETTİĞİNİZİ BİLİYORUM Julia ve Tobias’ın kızları Marielle, psişik güçlere sahiptir ![]() ![]() ![]() Tür: Komedi Yönetmen: Frédéric Hambalek Oyuncular: Laeni Geiseler, Julia Jentsch, Felix Kramer HERKES ÖLECEK Bir baba, kızı Imogen ile barışmaya çalışırarak, onu bir doğum günü yemeği için lüks evine davet eder ![]() ![]() Tür: Gerilim Yönetmen: Craig Tuohy Oyuncular: Jaime Winstone, Chiara D'Anna, Richard Cotton ŞEYTANLA KARŞILAŞMA Medyum Jules'un liderliğindeki paranormal araştırmacılardan oluşan bir Amerikan televizyon ekibi, Malezya'nın dağlık bölgelerine seyahat eder ![]() ![]() ![]() Tür: Korku, Gerilim Yönetmen: Brando Lee Oyuncular: Fiona Dourif, Jordan Belfi, Malin Crépin THE FİNAL PARTY Mezuniyet öncesi bir okul partisindeki burslu öğrenciler, zengin seçkinlerin karanlık çocukluk travmaları üzerine harekete geçerek yarattıkları bir terör gecesiyle karşı karşıya kalırlar ![]() ![]() Tür: Korku Yönetmen: Bilal Kalyoncu Oyuncular: Elia Berthoud, David Christian, Arya Shahbazy MİHREZ 4 Yönetmen koltuğunda Kemal Danacı'nın oturduğu korku türündeki "Mihrez 4" filminin oyuncu kadrosunda Erol Sertel, Murat Yılmaz yer alıyor ![]() İNTİKAM OPERASYONU Özel kuvvetler askeri Gunner, Güney Amerika'da tutulan yeğenini kurtarmak için savaş alanına geri dönmek zorunda kalır ![]() ![]() Tür: Aksiyon, Dram, Suç, Gizem Yönetmen: John Swab Oyuncular: Frank Grillo, Andy Garcia, Melissa Leo DİRSEK Yönetmen koltuğunda Aslı Özarslan’ın oturduğu, oyuncu kadrosunda Melia Kara, Jale Arıkan, Mina Sagdic’ın yer aldığı film, ırkçılık ve dışlanma olgularını, genç bir kadının yaşadığı trajik bir olay üzerinden ele alıyor ![]()
![]() |
|