Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Köprüden Atlayan Iş Insanı İlhan Arık'ın Hayatı Dram çıktı

Eski 1 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

Köprüden Atlayan Iş Insanı İlhan Arık'ın Hayatı Dram çıktı

Köprüden atlayan iş insanı İlhan Arık'ın hayatı dram çıktı

İş insanı İlhan Arık 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayarak canına kıydı 41 yaşında hayatını kaybeden Arık, geçtiğimiz ocak ayında katıldığı Haberlercom YouTube yayınında babasını ve oğlunu kaybettiğini belirterek, "Ben hep yalnız başımaydım Yetim büyüdüm Başkalarını kıyafetleriyle büyüdüm 14 yaşında enkazdan ceset çıkardım" sözleriyle yaşadıklarını anlatmıştı
İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün saat 1400 sıralarında köprü üzerinde aracından inen iş insanı İlhan Arık boğaza atladı

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine İstanbul İtfaiyesi Su altı Arama Kurtarma (İSAK), Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Polisi ekipleri sevk edildi Kısa sürede boğazda arama çalışmalarına başlayan ekipler, denizdeki kişiyi Ortaköy iskelesine çıkardı Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde iş insanı İlhan Arık'ın (41) hayatını kaybettiği belirlendi

Köprüden atlayan iş insanının hayatı dram çıktı

HAYATI DRAM ÇIKTI
Feci olay sonrası iş insanı İlhan Arık'ın geçtiğimiz ocak ayında Haberlercom YouTube yayınında söylediği sözler akıllara geldi Arık o yayında, "Babam evde ölü bulundu Küçük yaştan bu yana yetim büyüdüm Babamı tanımadım, babamın yokluğunu hep hissettim Başkalarını kıyafetlerini giydim Oğlumu 3 aylıkken hastanenin ihmali ile kaybettim Erkek evlat çok istedim Ben baba sevgisi görmedim oğlum görsün istedim, olmadı Günlerce beşiğin başında ağladım Ben hep yalnız başımaydım, mücadelemi bu şekilde verdim Şu an iki kızım var Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın 99 depreminde Sakarya'da enkazın altından çıktık, 3 ay çadırda yaşadık 14 yaşında enkazdan cansız beden çıkardım" diyerek yaşadıklarını anlattı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com