|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
![]() |
Son Dakika... LGS Sınav Giriş Bilgileri Yayımlandı! Son Dakika Gelişmesi... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15 Haziran’da Yapılacak LGS Sınavının Giriş Bilgilerini Yayımladı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Son Dakika... LGS Sınav Giriş Bilgileri Yayımlandı! Son Dakika Gelişmesi... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15 Haziran’da Yapılacak LGS Sınavının Giriş Bilgilerini Yayımladı.Son Dakika ![]() ![]() ![]() Son dakika gelişmesi ![]() ![]() ![]() ![]() Güncellenme: 4 ![]() ![]() İHA Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 15 Haziran Pazar Günü yapılacak Liselere Geçişi Sistemi (LGS), kapsamındaki sınav giriş bilgilerini "https://e-okul ![]() ![]() ![]() ![]() 2025 LGS NE ZAMAN YAPILACAK? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan sınav takvimine göre, 2025 LGS sınavı 15 Haziran 2025 Pazar günü iki oturum halinde gerçekleştirilecek ![]() ![]() LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS sonuçları, 11 Temmuz'da "www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tercih işlemleri, 14-24 Temmuz 2025 tarihleri arasında yapılacak ![]() ![]()
![]() |
|