|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| açıkladı, acun, dakika, fenerbahçeye, ilıcalı, olacak, rashford, resmen, transfer |
SON DAKİKA | Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı? |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
SON DAKİKA | Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı?SON DAKİKA | Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Hikayeyi yazan: CNN Türk Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, transfer döneminde de bir hayli aktif Yönetim, Jose Mourinho'nun elini daha da güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor![]() Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Asbaşkan Acun Ilıcalı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu Ilıcalı, son dönemde Fenerbahçe ile adı geçen Marcus Rashford hakkında da çıkan iddialara yanıt verdi![]() Fenerbahçe Asbaşkanı, Sky Sports'a bağlanarak Marcus Rashford ile ilgili çıkan haberler hakkında şunları konuştu: Rashford haberleri çıktı ![]() ![]() Öncellikle o muazzam bir oyuncu![]() Ancak takımda iki tane benzer oyuncu olması planlamaya uymuyor Oyuncu bizim önümüze geldik ancak 'hayır' demek zorunda kaldık Bu konuda herhangi bir hamlemiz olmayacak Kesin olarak söylüyorum bir ilgimiz yok![]() Acun Ilıcalı, öte yandan Manchester United ile iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek şunları ekledi: Manchester United'da kalecimiz var Altay Bayındır, üst düzey bir kaleci, onunla gurur duyuyorum Onu iyi tanıyorum![]() Manchester United ile iyi ilişkilerimiz var Futbolda her an her şey olabilir Aston Villa ile de çok iyi ilişkilerim var Futbolda ilişkiler önemlidir Futbol, ilişkiler dünyasıdır![]() Fenerbahçe'nin Real Madrid, Manchester United gibi üst düzey kulüplerle çok iyi ilişkileri olduğunu söylemekten memnunum Real Madrid'e, sonra Bayern Münih'e, Brighton'a oyuncular sattık
|
|