|
|
Konu Araçları |
açıkladı, acun, dakika, fenerbahçeye, ilıcalı, olacak, rashford, resmen, transfer |
SON DAKİKA | Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı? |
2 Gün Önce | #1 |
Şengül Şirin
|
SON DAKİKA | Acun Ilıcalı Resmen Açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye Transfer Olacak Mı?SON DAKİKA | Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Rashford, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Hikayeyi yazan: CNN Türk Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, transfer döneminde de bir hayli aktif Yönetim, Jose Mourinho'nun elini daha da güçlendirmek için yoğun çaba sarf ediyor Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Asbaşkan Acun Ilıcalı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu Ilıcalı, son dönemde Fenerbahçe ile adı geçen Marcus Rashford hakkında da çıkan iddialara yanıt verdi Fenerbahçe Asbaşkanı, Sky Sports'a bağlanarak Marcus Rashford ile ilgili çıkan haberler hakkında şunları konuştu: Rashford haberleri çıktı Öncellikle o muazzam bir oyuncu Ancak takımda iki tane benzer oyuncu olması planlamaya uymuyor Oyuncu bizim önümüze geldik ancak 'hayır' demek zorunda kaldık Bu konuda herhangi bir hamlemiz olmayacak Kesin olarak söylüyorum bir ilgimiz yok Acun Ilıcalı, öte yandan Manchester United ile iyi ilişkiler içinde olduklarını belirterek şunları ekledi: Manchester United'da kalecimiz var Altay Bayındır, üst düzey bir kaleci, onunla gurur duyuyorum Onu iyi tanıyorum Manchester United ile iyi ilişkilerimiz var Futbolda her an her şey olabilir Aston Villa ile de çok iyi ilişkilerim var Futbolda ilişkiler önemlidir Futbol, ilişkiler dünyasıdır Fenerbahçe'nin Real Madrid, Manchester United gibi üst düzey kulüplerle çok iyi ilişkileri olduğunu söylemekten memnunum Real Madrid'e, sonra Bayern Münih'e, Brighton'a oyuncular sattık