Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arttı, bireysel, sayısı, silahlanma

Bireysel Silahlanma Sayısı Arttı

Eski 03-28-2018   #1
creeper

Bireysel Silahlanma Sayısı Arttı

Kapsamı geliştirilen bireysel silahlanma yasası her bir bireyin 7 tane silah edinmesine olanak sağlıyor Silah tutkunlarını sevindiren bu yeni düzenleme ile silah alım satım işlemlerinde de ciddi bir artış gözlendi Sitemizde güvenli ve hızlı bir şekilde silah ticareti yapabileceğiniz gibi aradığınız silah türlerini kolaylıkla bulacağınız bir ürün tanıtım sayfasından yararlanacaksınız Zaman kaybetmeden bu eşsiz platformu ziyaret ederek kazançlı çıkın

Farklı kalibrelerde yüzlerce silah
Ülke genelinde herhangi bir sicil kaydı olmayan insanlar ile daha da kolaylaştırılan silahlanma işlemi ikinci el silah alışverişinin önemini de artırdı Silah tutkunlarını sevindiren bu yeni düzenleme ile silah alım satım işlemlerinde de ciddi bir artış gözlendi Sitemizde güvenli ve hızlı bir şekilde silah ticareti yapabileceğiniz gibi aradığınız silah türlerini kolaylıkla bulacağınız bir ürün tanıtım sayfasından yararlanacaksınız Farklı kalibrelerde yüzlerce silah çeşidi arasından size en uygun olanı seçin

Silah uzmanları ile görüşün
Gerek koruma amaçlı gerekse av sezonu için yeni bir silah arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir Silah tutkunlarının ortak adresi olan platformumuz ile silah alım satım işlemlerinde de ciddi bir artış gözlendi Sitemizde güvenli ve hızlı bir şekilde silah ticareti yapabileceğiniz gibi aradığınız silah türlerini kolaylıkla bulacağınız bir ürün tanıtım sayfasından yararlanacaksınız Silah uzmanları ile görüşerek ücretsiz bir şekilde danışmanlık hizmeti alabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com